MaviKelebek35 EcemCelik bilmiyorum ki izmir medicana da öyle bilgi verdiler bende gebelikten önce tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım.
Nisa2804 Merve201119 ben bilmiyorum Valla birilerinin tavsiyesiyle gittim 1kez kontrol etti zaten memnun kaldım.devamli gideceğim
melikenur1 Ben tabike Haziran ayında başladım başından beri Buca Tınaztepe Can Beye gidiyorum fiyatın sabit olcagını zamların bizi etkilemeyeceğini söylemişti hala öyle 8 bin TL dedi fotoğrafçı ve oda süsleme dahil bakalım nasıl olucak ..
Busraaaa35 melikenur1 ay ne güzel fiyat ya,benim doktorum hastanenin karşısında Serkan Güçlü. O gelecek doğuma 18.500 dediler😱
Mammy123 Umutluanne1 öyle öyle herşey para olmuş özellikle orası çok pahalı geliyor bana bilmiyorum acıyı çeken biziz zaten bari o kadar almasalar demi özellikle normal doğum için aşırı fazla geliyor bana
Umutluanne1 Mammy123 aynen öyle yaaa doktorlar çok para alıyor yoksa hastanede sarf edilen malzeme bu kadar tutmaz . Bide benim doktorum dışardan gelecek oraya daha fazla öderim kesin
melikenur1 Busraaaa35 Ben detaylı ultrasonda ona gittim gayet iyi birine benziyordu Prof oldugu içindir kendin mi istedin onun gelmesini ☺️
Busraaaa35 melikenur1 evet canım bende detaylida tanıdım ve ilgi alakası hoşuma gitti,zaten riskli bir hamileliğim vardı,ben de ona devam etmek istedim. Fiyat çok yüksek ama olsun dedik artık