umutsuzmom
Küveti bende set olarak almadım evde kullanılmamış ceyizimden koca be masrafa var ama küvet aldım normalde katlanır küvetlerden istiyordum ama onların içini cok daraltmışlar 6 sene önce yegenim icin aldığımız katlanır küvetle şuanki katlanır küvetler arasında dünya kadar fark var gercekten icleri cok küçük o yüzden ben a101 den normal seffaf küvet aldım 90₺ ye bide file aldım , babynest bende almadım almayı düsünmüyorum puset minderi almadım aldigim bebek arabasının kendinden minderi var bel destekli özellikle o şekilde tercih ettim örtüsünüde battaniyeyle halletmeyi düşünüyorum zaten aralık bebegi olucağı icin cok fazla dısarı cıkmam baktim ki battaniyeyle olmuyor dogumdan sonra alırım , 10lu hastane cıkışı 1 tane aldım takım olmasını istediğim icin normalde fiyatlari cok ucuk ama ben e bebekte indirim vardı 300₺ ye aldım hemde organik ürün takip edin belki sizde denk getirirsiniz , onun dışında 0-3 ay olarak 5 li takım var ben kendim 2 tane aldım bide hediye geldi ki eminim dahada gelicek , e bebekten zıbın aldım 6 tane yenidogan 6 tane 3 ay sonrasında bebegin gelisimine göre devam etmeyi dusunuyorum , yeğenimden tecrübeliyim ilk bebek heycaniyla cok esya aldik cogunu giyemedi ve ablam hep dagıttı hediye götürdü bizede hediye gelen cok olur gelmezsede dogumdan sonra alırım ihtiyac durumuna göre