Annekusumm momysss hayr normal dogum ama ameliyatliyim ustune hemen hamile kalmstm oncekinde skntilar yasadim simdi tekrar hamileyim doktor baya kizdi ama yapacak bisey yok insallah bu hamilelqiimde son aylarimda sknti yasamam 🙄
Sevcan__ kb07 ocakta kızım oldu şuan 9 aylık ve 2 buçuk aylık hamileyim yapacak birsey yok kuzum biraz zor günler bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun
Cgdm34 kb07 hıııc korkma canım☺️benım teyzem 9 aylık bebegı kucagındaykrn hamıle kalıyor ustelık sezeryan dogumlu☺️☺️gayette guzel bır sekılde dogumunu yaptı geldı ☺️bır tane buyuk kızı vardı ıkı kucuk sıpasını buyutuyor sımdı 😂😂😂
Cgdm34 ramonun_annesi kaynana otekı tarafta nasıl hesap verecekk cok merak edıyorum😞😞Hem senın hakkına gırdı hemde o bebegın Allah bıldıgı gıbı yapsın😡
ramonun_annesi Cgdm34 o Allah’tan korkan biri olsa zaten bunu bana yasatmazdi 20 günlük doğum yapmıştım lohusaydim daha o günleri ölene dek unutmam çok canım yandı Allah’a havale ettim rabbim hakkından gelsin 🤲
elif233233 kb07 10 aylikti kızım hamile kaldım 20 hafta 2 günlük gebeyim . Ben korkmuyorum hiç bir şeyden. Sağlıkla gelsin minikler
Kaaneda Gahha hayır canım gayet emdi herkes birşey söylüyor zaten anlamıyorum sadece sütte biraz azalma oldu o kadar ama emdi tabi bende 10.aya kadar emzirdim 6.ayımda gebeliğimin kestim