Gizmsrt34 Ilk gebeligim suyumun nisannimin geldiğini nsail anlicam kizlar suan ellerim ayaklarim ve yuzum cok sis ve iyice agırlastim ne zaman olucak tahmin edemiyorum ama hic tecrubem yokk
Sarahh Gizmsrt34 nişan her kadında gelmiyor bildiğim kadarıyla çünki benimde ilk doğumumda gelmedi şimdide 38+5 iz nişan felan yok . Su gelmeside anlarsınız zaten sancıyla beraber geliyor çoğu zaman bende sancıdan önce geldi pırt diye bi ses geldi ve çamaşırım ıslandı sonra damla damla gelmeye devam ediyordu
esradgn123 Gizmsrt34 Nişanım üstüme geçecek kadar kanlı ve pıhtılı geldi benim Suyum gelmedi doğum anında patlattılar
kivicik Gizmsrt34 suyunuzun geldiğini anlarsınız öyle sıcak sıcak akıp gidiyor bacaklarınızdan😂 benim de son haftam yüzüm çok şişmiş şimdi fotolara baktığımda anlıyorum. Nişanım geldimi bilmiyorum çünkü çatı muayenesinden sonra doktorum kanama olabilir dedi sonra ufak bi leke geldi o nişan mıydı bilmşyorum ama😅
ozle34 Nişan denilen ufak bir kanamadır su ise tuvalet gibi değil de su gibi berrak ve tutabiliceğin bişey değil geldiğinde mutlaka ayırt edersin
captainavocado Sarahh ben de 38+4 üm ilk gebeliğim ve pıt sesini birkaç kişiden daha okudum bu gerçek mi ya 😂😂 ya çok heyecanlıyım böyle tetikte bekliyorum ya çok komik de geliyor bi yandan hiç bilmeyince 🥲
Aysuyaman Canm Nisan bilmiyorum nasl bsey ama suyu biliyorum oturuken karnımdan pıt diye ses geldi ayağa kalktım su geliyordu baya geliyordu tutmak istesen tutamiyosun yani zate öyle çiş olmaz suyunu muhakkak anlarsın
Gizmsrt34 Bazi insanlarda nisan gelmeyebilir bazi insanlarda.su idrar ile birlikte azalabilir dedi doktorum bunu nasil anlicam ben
GlUysal Gizmsrt34 bende ilk bebehımde ne nişan ne su gelmıstı hastahanede dr patlatmıştı suyu sancıyla gitmiştim hastahaneye
trakyalikizce Gizmsrt34 su azalması olursa fark etmezseniz bile zaten muayene sırasında doktor fark edecektir. Ayrıca illa ki su nişan gelecek diye bir kural da yok bazılarında gelmiyor sadece sancı ile gidiyorlar suyunu orada patlatıyorlar. En önemli belirti düzenli sancılar
Gizmsrt34 captainavocado evet ilginc olan da o ilk gebelik pıt sesi uyurken gelirse anlar miyim bilmiyorum ama bekliyorum 10 gun kaldi bakalim normal dogum istiyorum 😔