Suhus000 38+1 im dr kontrolüm vardı bugün gittim nst çekildi her zaman ki gibi sancılarım vardı sonra açıklık için muaneye edildi yumuşama var dendi ve parmak ucu açıklık var dendi istersen doğumu başlatalım dedi doktorum ben sancımı beklicem suni istemiyorum dedim sancın olunca kasılman olunca gel dedi hafiften hafiften girip çıkan sancılar kasılmalar var ama zorlamıyor sizce ne zaman doğum olur ya ben korkmaya başladım sonuna geldim normalden hep korkuyorum da şimdi daha bi korkuyorum
Hayalll Suhus000 hic korkma allah gucunu verecekdir cnm merdiven in cik sicak suya otur acilman ilerlesin..bnmde sancilarm ck fzla ckior ama acilmam yk eve gondeerdi bni bunlari yapiorm bakalm nezmn geleck Allah blir hurmayada bgn basladm 😅😀
Dua Suhus000 açıklığınız ne kadarmış ben de dün muayene oldum 2 cm açıklık var ama sancı filan hissetmiyorum bazen az az oluyor o kadar
Suhus000 Hayalll bnm sancılar 30 dan beri var sürekli şimdi 38 deyim yine var ama bu akşam hissediyorum sancılarımı hafiften böle kasılmalar da hissediyorum bakalım hayırlısı ne zaman olacak ama korkuyorum ve bu korkuyu yenmem lazım
Suhus000 TugbaKnalada develete gidiyorum 34 e kdr özele de gittim artık devletteki doktorumla devam ediyorum
Suhus000 Dua ne kdr bilmiyorum sormadım sadece bir parmak ucu açıklık dedi parmak ucu ne kdrlıksa artık bide yumuşamış rahim dedi sancın artınca gel hissedersin doğum sancını dedi istersen başlatalım dedi korktum tabi hayır kendi sancımı beklşcem dedim
TugbaKnalada Suhus000 ya bende 38 +5 deyim yumuşaklık ve parmak ucu açıklık var geliş baş pozisyonunda dedi. Dr yakınımız beklicez dedi kendi sancını. Bebeğimin iri olma olasılığı var ondan sezeryan olursa beklemek istemiyorum birde sıkıldım artık :)) bekle bekle
Suhus000 Hafizeipek suyun da aZalmış dedi ama bende bitmiş mi dedim yok dedi idare eder son haftalarda normal bu dedi
Suhus000 Hafizeipek doktordan iyi bilemem tabi ki onlar ne derse öyle gelip gidion bakalım sonumuz hayrolsun
Tusem Bende çatı oldum ama çatım çok darmış😞muayene bıle zor oldu.anca vakumla olur dogum normal istyorsan dedi sezeryana karar verdım bende😞