silenceee Ya hic bulamıyorum 10 lu set almak istemiyorm 5 lilerin icinde yok söyle guzel sade bisey bulamadım ya
Soruyorumm silenceee pazen kumaş alıp dikebiliyorsan dik ya da bi terziye diktir canım kayınvalidem yaptı yumuşak ve sıcacık
Sibelcvn silenceee trendyol e bebek ve civile bak dolu oralarda ben hep oralardan aldım tekli de satılıyor çokta güzeller yumuşacıklar
TeoMom silenceee Ben de bulamadım öyle olunca anneanneme söyledik Pazen kumaş alıp 2 tane battaniye dikti kumaşçıdan kumaş alıp terziye diktirebilirsin
Kaahvelii silenceee terziye alıp diktirmek emin ol çok daha fazla tutar Cıvıl de lcw da çok rahat bulabilirsin canım veya herhangi bir bebek mağazasında
silenceee Soruyorumm evet bende pazen yaptırdım ama düz sade bi renk istiyodm pazenlerim desenli diye de
KayraVeAnnesi_06 silenceee Dolap uygulamasından aldım , 35₺ hiç kullanılmamış Kutulu mağazadan alsam aynı olurdu , hemde uyguna geldi bir bakın derim
tontonhanim silenceee ben LCW dan aldım ekru renk köşesinde kiraz var sadece ve penyesi o kadar güzel ki yeri bayıldım cidden bide kuoonlarla vs 60 TL ye aldım ama harika bişe uygulamadan aldım
Nazendehanim silenceee model olarak güzel ve uygun yok ,geçen civilde 50 liraya buldum deseni güzel değildi ,80-120 bandindakiler güzeldi . Ebebekte var deseni güzel değil fiyatı uygun ama küçük . Tuhafiyeciden kumaş alıp da.diktirebilirsin