cerenveminigi Leyla_z kaçıncı ayda başladınız bu konuda gidebilirsiniz diyor doktor bana da ama yine de emin olamıyorum bir zararını yan etkisini gördünüz mü
Leyla_z cerenveminigi 13 haftadan galiba başladım şimdi 29 haftalığım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür ilk 3 ay bittikten sonra bir sorun olmuyor zaten
ipeknur2709_ Tinasu canım ağda değil ona asla dayanamıyorum gilette Venüs kullanıyorum ben suda köpürenden eşim bile diyor ne kolaylıklar varmış diye acısız kanamasızz🙈
Tinasu ipeknur2709_ ahaha yani çok zor bi iş çünkü 🤣 iyiymiş bende 26 haftadayım bu seferde kendim ağda yaparım sonrasında yapamıcam gibiyim belki bende ondan alırım
gunesx Zumraninannesi06 ya bende aynı durum cumartesi sezeryan günüm hala ya erken gelirse hazırlıksız yakalanırsam diye kuruyorum bırak kurduğu başına gelen bi insanım o daha çok korkutuyor 😄
ipeknur2709_ Tinasu kesinlikle tavsiye ederim hamileliğimin başından beri kullanıyorum büyük rahatlık
mavininhertonuu Benim annem Kuaför çok şükür hep ona gidiyorum sorun olmuyor ama bence eşin yapabilir istiyorsa ben soğuyacağını sanmıyorum eş sonuçta en kötü halimizi de görecek yardımcı da olacak eğer hiç yapamazsan son çare yaptır bence