eylulicten Zumraninannesi06 bencede 😊 erkekler her seyi der sen bosver kendin hallet canim bu ozel bir konu 🌺
Leyla_z Zumraninannesi06 ben gittiğim kadına çok güveniyorum göbeğimi yapmıyor başka her yeri yapıyor kendiside 9 ay yaptırmış lazer çok sağlıklı bir bebeği var inanmıyorum zararı olduğuna
MMelissaaa- Leyla_z evet canım benim lazercimde yapıyor sadece özel bölge ve göbeğe girmiyorum benimki de
Zumraninannesi06 Leyla_z siz bilirsiniz ben göze alamıyorum kuzum doktoruma sordum şimdi hayır yaptırmayın dedi
323832 Zumraninannesi06 oncesi epilasyon ile aldigim icin cok tuylenme olmuyo ust kısımlarda yok zaten ayna koyup almayi dene ilk hamilelikte son aylarda bi kac defa jilet yaptim yapabildigim kadari ile de epilasyon aleti ile almaya calistim
1erkekkannesiiii Zumraninannesi06 her duşa girdiğimde temizlemeye çalışıyorum ne olur ne olmaz eşim küçük bir ayna aldı ona bakıyorum yoksa göremiyorum 😂 özel bölge için küçük kenarları kaygan jiletler var onu kullanıyorum. Zaten herkes anlatıyor nişan su gelince duşa girme zamanı oluyor genelde insallah vaktim olur acil bisey olursa da hastanede hallederim diye düşünüyorum 🥹
MMelissaaa- Zumraninannesi06 lazere gidiyordum hamile kalınca Lazercim genital bölgeye yapamam dedi. Şimdi haftam küçük diye kendim ağdaya alıyorum zaten az var diye ama göbeğim çıktığında mecbur kuaföre gideceğim yapacak bir şey yok :))
Durulay3 Zumraninannesi06 bende 33 haftalıgım gerçekten zar zor yaptım jiletle varya nasıl sancılandım yaparken ama tertemız yaptım mecbur elımke bakarak yaptım yoksa asla başka türlü yapamamasın 😒😂
Teslimeesma Zumraninannesi06 ben karşıma ayna koydum 😁 bide yanıma küçük ayna aldım ağda yaptım 37+0 da yaptıysam sende yaparsın ama bacaklarım koptu eşim kuaföre göndermedi enfeksiyon kaparsın diye iyikide gondermemis bizim bir tanidik anlattı 6.5 aylık hamileyken gitmiş enfeksiyon kapmış doğuma almışlar hemen 1 ay yoğun bakımda kalmıs😣🙄
Zumraninannesi06 Teslimeesma ayyy Allah korusun, benim eşim istemez bayan da olsa oramı buramı açmayı 😅😅 bana aç diyor işte ben alayım deli mi ne, ben ayna ile kendim halletmeyi deneyeceğim 😌
Tinasu ipeknur2709_ nasıl alıyo ya utanmada bişey yokta nasıl beceriyo onu merak ediyorum morartmıtomu çekerken ağdayı 😅
Leyla_z Gul_20_20 evet acıtıyor soğuk hava tutuyor öyle yapıyor ama geç geç gitmediğim zamanlar o kadarda acıtmıyor tüyler çok az olduğundan
Meleklerim00 Zumraninannesi06 agdaya gidiyorum ben tertemiz oluyo valla sonuçta doğumda okadar doktor hemşire ebe görecek onların karşısına o sekilde çıkmak istemem kuaföre alistirdim kendinizi bence