Ireemkcn Arkadaşlar benim suyum fazla ve doktorum tatlı şekerli hicbisey tuketmiceksin dedi hamur isi felan kendimi tutamıyorum napcam bi akıl verin 😔😔
fatmaa37demi5 Ireemkcn öyle anlarda tahin pekmez yiyordum bi kaşık. Evet sonuçta o da şekerli ama sağlıklı. Ve diğer tatlı şeylerden daha az seker vardir
Mello29 Ireemkcn Şekerinde sigaradan farki yok valla Ya Allah diyip bırakıcan 21 gün kuralına uydun mu canin bir daha bu kadar istemez.
Mucizem_00 Ireemkcn benmde cnm cok cekiyor suyum fazla degil ama yinede gebelik şekeri çıktı ve dayanamıyorum puding aZ önce yedm Bi diş te sarımsak yuttum böyle yaptm gecen gün 141 cıktı cok yükseltmedi Bi dene, yada tarcın, ypgurda katıp üstüne ye
Ireemkcn fatmaa37demi5 Yetmiyo valla ya elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum ama mümkün değil ne bulursam tatlı meyve yiyorum sorumsuzca :(
Ireemkcn Mello29 Sırf suyum fazla diye dikkat etmeye çalışıyorum ama belli günler insanliktan çıkıyorum gibi 21 gün kurali ne oluyo
Mello29 Ireemkcn Sevmedigin degistirmek istedigin bir alıskanligini 21 gün hic yapmazssan ondan kurtuluyorsun bir daha yapmak istemiyorsun. Yani 21 gün boyunca meyve dahil sekeri olan hicbir sey yemezsseniz bir daha caniniz istemiycek
Ireemkcn asuyalin Ya suyum fazlaymış o beni tedirgin ediyo doktorum tatlı hicbirsey yemiceksin dedi o arttiriyomus
asuyalin Ireemkcn evet arttırıyor doğru ama ne kadar yediniz ki artmış bilmediğim için soruyorum bende şeker var
Summerwine Ireemkcn yulaf lapasina kuru incir veya kayısı doğrayıp kaynatıyorum üstüne badem,fındık veya fıstık ezmesi den birini koyuyorum mis gibi tatlı oluyor bir deneyin
Summerwine Ireemkcn tabi şekerli ama bir kuru incir ya da 3 küçük kuru kayısı+ süt ve kuruyemisle şekerinizi yukseltmez tabi yine siz doktorunuza da danışın 🥰