Deletedmom831 SeymaCbci Canım ben cinekop yiyorum oğlumda ayda 1 yerdim gerci cok yediğim olmuyorda kışın sadece 3 5 defa 👍🏻
Duranb SeymaCbci Ben hamile kalmadan once cok yardim haftada 2 kere falan simdi gorunce bile midem bulanio maalesef hamile kaldiigmdan beri 1 kere yiyebildim ://
burcuozturk Yenir diye biliyorum ben yedim haftada 2 kere balık yiyorım ben sardalya alıyoruz çok güzel oluyor arada çupra somon ama genelde hamsi sardalya palamut tam balık mevsimi zaten bol bol yemeye bak😘
Aysegul20 palamut hakkında bilgim yok ama ben alabalık ve sazan yiyorum haftada bir doktorum sıkıntı yok demişti bu iki balik için. denizin derinliklerinde ki balıklara dikkat etmemiz gerekiyor muş ama onlar hangileri ben bilmiyorum.
aysess Ben27+4 deyim, sezon açıldığından beri haftada bir mutlaka tüketiyorum. Her perşembe balık günümüz. Bu aralar palamut bol ve taze palamut yiyorum. Yoksa hamsi, istavrit hangisi bol tazeyse onu yemeye calisiyorum. Doktor da haftada bir balık tuketiyorsan balık yağına gerek yok dedi bu arada
Neroizm SeymaCbci palamutu rahatlikla tuketebilirsiniz. Dip baliklari yemeyin zira onlar denizin dibindeki agir metalleri icerebiliyor. Bildigim kadariyla kalkan, mezgit ve levrek yenmiyor.
Adalina SeymaCbci balıktan balığa değişiyormuş bazı balıklar yüksek civa içerdiği için yasak internetten bakarsan net listesi var canım 😊
HaticeTabak Ayyy balık mi dediniz Hiç sevmem sadece en sevdiğim hamsi ve istavrit 😋 Başkada yemem onuda ben tenizlemem çünkü ömrümde hiç balık temizlemedim annem sağolsun arada istiyorum yapıyor bugkamasini da kızartmasınida yapıyor 😀
sonsuzmasalim SeymaCbci ben olduğum olalı balık yemem iğrenirim😣 şuan omega 3 yağı kapsülü yutuyorum her gün balık yemediğim için bebeğe de gerekli olduğundan dolayı. ama normal şartlarda her hafta bi kere balık tüketilmesi gerek diye biliyorum
nisanisa Hafta da bir muhakkak yiyorum ben palamut yağlı olduğu için mangal dışında yiyemiyorum geçen hafta aldım kızarttim da fırına da attım yok yiyemedim yağdan dolayı mide mi bulandırdi dokundu bu hafta kefal aldım yedim gayet güzel ve lezzetliydi 😋