Xeyale96 denizarenmom genelde göbeği geç çıkanlar bir anda davul gibi şişiyorlar,bende öyle olucam galiba😂
Xeyale96 Knmrvt35 bende hafiften çıktı,şimdilik iki kilo aldım,bende bir anda şişicem galiba bakalım😃
mistocookie Gorkim ayniii durumdayim 500 gram almisim ama bu karin sanki cikiyor mu ne ya 🤦 erken degil mi ben bilemedim
Gorkim mistocookie gazda olabilir akşam daha çok çıkıyor sabah daha inmiş oluyor benim ama biraz kendini belli etti gibi bebişler
Xeyale96 _mmmmellek mende ayrı yumurtadı,mende de qorxular olur arada,ama yaxşı düşünek yaxşı olsun,çoxlu dua et,özünü yorma,yaxşı olacag inşallah🤲🏻
Xeyale96 _mmmmellek neçe heftelikdi bebişler?biz yolu yarıladıq demek olarki,ancag dua ediremki 36-37hefteni görek🤲🏻
_mmmmellek Xeyale96 Sağ salamat inşallah can mende helə təzədi 13+6 vallah elə bütün günü dua edirem ki 37 həftəni görümm diə İnşAllah sağ salamat alarıö bebişlermizi qucagımza😍
Xeyale96 _mmmmellek bizde ikiside oğlandı,16heftesinde öyrendik,inşallah o günleri de görerik🤲🏻teze vaxtı mende çox qorxurdum,şükür yarısı getdi,narahat olma yaxşı olacag😇
_mmmmellek Xeyale96 indi neçə həfətdir bes quzum birde tərpənirlər?😍 Mende 14 olmağı gözdüyrem cinsiyyəti öyrənməyə🌸
Xeyale96 _mmmmellek bugün 19hefte tamam oldu,arada pıt pıt eliyirler😃 sanki damar atması kimi,esasende seher yemey yiyenden sonra sol terefe uzanıram onda hiss edirem☺️