Msa Sevdali ilaç mı mide bulantısı yapıyor acaba? Ben ilaçlara başlamadan önce bulantım vardı ki bir aydır bulantılarım kesilmişti. Enfeksiyondanmış demek ki
Sevdali Msa bnm çok hafifti yemek yiyebiliyordum şimdi iki gündür çok kötü oldum ne yiceğimide bilmiyorum
mel33 Msa Canım perinotılog 3 gün dedi.kadın doğ.akşam eşime aratacam.işte ne derlerse...aman Canım be keşke su hamileler için ayrı bi ilaç olsada kafamız rahat etse...
Msa Sevdali normalde bulantın var mıydı belki de sadece bebekle ilgili normal bulantıdır, iyi düşünmeye çalış
mel33 Msa Canım 2 gündür benimde bulantım var. Sadece sabah kahvaltıyı iyi yapıyorum.akşam sadece kız yedim zorla onunla içtim ilaçları
Msa mel33 canım ya ne bileyim... böyle olunca antibiyotik içmek şart gibi geliyor, benim iki gündür bulantım yok çok şükür
Sevdali Msa benim şuan geçmiş gibi görünüyor o zamanki ağrılarım bulantılarım geçti eski haline döndü artık inşallah sizlerinde geçmiştir
Msa Sevdali çok şükür ben de daha iyiyim. Ama suyu azaltınca hemen fark ediyor. İnşallah daha yaşamayız