Es-er eğer size unutamayacaginiz bir eziyet yapmadiysa biraz daha iyi tarafından düşünün sizde anne olacaksınız ve sizi doğuran da bir anne eşiniz gökten leylekler tarafından getirilmedi böyle dediğim için beni yanlış anlamayın eşinizi seviyorsanız onun mutluluğu için ailesiyle iyi olmalısınız daha nişanlanma dan 9 ay kayinvalideme baktım her duyan şaşırıyor ama yapacak biseyim yoktu eşim tek çocuk yanında olmalıydım kendi yataktan kalkamiyordu görsün diye nisanimizi yaptık ama düğünü yetistiremedik evet kayinvalidem yok ama çok isterdim yeterki olsun huysuz olsun eşimi böyle görmektense o olsun isterdim dugunumuzu göremedi evlendiğimizde kutladığımız o ilk yıl başında beraber sarılıp saatlerce agladigimizi hatırlıyorum eşimin yanında annemi özledim asla demedim çünkü bencillik olacak diye düşündüm hep çok şükür annemi görüyorum o ne yapsın diyorum 😟 hamile olduğumu eşimle paylaştığım da onun saatlerce ağladığını gördüm paylaşacak kimsesi yoktu şimdi annem bir çorap alsa eşim yine üzülüyor senin annen alırken benim kimsem yok diyor şuan babasının evi kentsel dönüşümde dolayı yeniden yapılıyor ve babası bizimle kalıyor çocuk odası yapalım bile demiyorum evimizde fazla oda yok ve eşimin tek varlığı çok anlasamasa da babasının ona ve bize yaptıklarını unutamasakta babası uzun oldu biliyorum ama eğer eşiniz mutlu olacaksa bırakın en güzel anının tadını çıkarın sizde ona eşlik edin sağlıklı doğumlar 💕