iremsy Herkese merhaba suyum geldi kızlar doğum başlıyor ama hic açılmam yok sancı da çıkmıyor nst de ne olur dua edin
Tugba__- iremsy Allah sabir versin inşallah benimde oleydi sabah 6 da suyum geldi akşam 9 kadar hiç açılmam yoktu suni taktılar aksana doğru sonra çok elle baktılar yardımcı oldular açılmaya
Sehrbnon122 Tugba__- anoo o elle bakmaları varya sinir oldum sezeryan olucaktım zaten ama yinede alttan bakılınca ürktüm kız iyi ki sezeryan olmuşum dedim biran 🤭
Tugba__- Sehrbnon122 evet o an çok can aciyor sinirden oluyorsunuz ama ben sonrala doğru sancidan baksınlar diye cildiriyordum cunku açılmayı sağlıyor
Sehrbnon122 Tugba__- benim acil sezeryan olmustu zaten 4cm acıklık vardı sezeryana alındım bebeklerim den Bitanesi ters diye doktor yoksa normal da yapabilirdin dedi acılmam baya erken ve hemen oluyordu
iremsy Çok şükür doğum gerçekleşti ama sezaryen e donduk 4 cm açılma sonrası çünkü kalçamda gebeliğe bağlı bir deformasyon vardı normal doğum yapamadım çok şükür bebis de bende iyiyiz