Kaahvelii hambostanimEymen Devlette sezeryan doğum yaptım ben odama gelince geldi bebeğim ebe kucağında getirdi oğlumu ilk bana verdi Başka devlet hastanelerinde nasıl bilmiyorum ama arkadaşım özelde yapti bebegi ondan önce odaya geldi Sanırım prosedür hastaneden hastaneye değişiyor
hambostanimEymen Kaahvelii bebişi kim ne zaman getirdi diye sormadım ablacım ben kim giydiriyor üzerini diye sordum 😅
Kaahvelii hambostanimEymen kız uykusuzluk bende yanlış anlamisim😅😅 Nerden duydun bu bilgiyi ya şuan hiç bir hastane ne devlet ne özel hastanee öyle bir şey yapmıyor Bebegi ebe veya orda ki hemşire giydirip getirir
hambostanimEymen Kaahvelii ay uykusuzluğu hiç söyleme onun olduğu yerde mantıklı düşünce olmuyor zaten😂😂 bu bilgiye gelirsek eşimin babaannesi ve eşimin kuzeni söyledi devlet Hastanesi’nde doğum yapınca bebeği çarşafa sarıp refakatçiye veriyorlar dedi🤷🏻♀️😂
Nazantokmak rumeeysaa merhaba , 11+5 deyiz dün doktorum ense kalınlığını sınırda gördüm fakat değişkenlik gösterebilir bu haftalarda dedi, Salı günü ise test yapacağız, sizce de değişkenlik gösterir mi?
Emineeeeeee rumeeysaa aay sen meleksin ya bende keşke böyle biri yazsa da sorsam diyordum ben birden çok kez kimyasal gebelik yaşadım son olarak tüp bebekte de yaşadım bundan sonra ki sürece çok cesaretim yok aslında kimyasal gebelik için birşey yapılabilir mi.
Leylalarcalar 123asu bendede aynı 39+2 deyim mide bulantım vücut ağrılarım bacak ağrılarım var acaba ne zaman doğum olur
Melike1234- rumeeysaa kan değerleri düşük bir şekilde normal veya sezaryen doğuma girdiğiniz de ne gibi komplikasyonlar oluşur acaba riski sıkıntısı var mıdır değer suan 8 lerde 12 haftadayız
S1907 rumeeysaa doğumdan sonra ilk emzirmede bebeğe yetecek kadar süt geliyor diyorlar ama gelmeme durumu olabiliyormuş bunu biz anlayamayız sonuçta,tercihimiz bağlı emzirdikten sonra mama verilebilirmi?
Mavi25 rumeeysaa bişey sorucam 3 aylık hamileyim ama ilişkiye girince her seferinde zorlamıyorum acıyor ilk etapta ama sonra geçiyor acaba normal doğum yapmama engel olur mu bu durum yani zorlaştırır mı
Yncygt rumeeysaa merhaba birşey sormak istiyorum.1 cm polipim var ama çatlatma ignesi deniyoruz sizce polip engelmi