Gulsumdamla rumeeysaa 3 gün önce çatı muayenesi yaptı doktorum 39+2 de ilk defa ve 3 gündür de lekelenmem var zaten o muayenede kanama oldu ve durmuyor ne yapmam lazım. Bugün kahverengi falandı hastaneye gitmem lazım mı canm
Akbabas rumeeysaa doktor sezeryan için 38 içinde bir gün olur dedi 38 başında yaptırsak sorun olur mu sizce
Derya183 rumeeysaa başlarda çoktu belirtiler bu 10 haftada yok olunca tedirginlik oldum yani bide daha öncesinden düşüğüm oldu o yüzden korktum 😊
minikmelek1311 rumeeysaa 34 haftalık olacağım yarın. Adet sancısı gibi ağrı ve bel ağrısı oluyor bu aralar neden acaba. Hangi durumda hemen doktora gitmeliyim. Plasenta previa yım. Vajinaya bıçak saplanır gibi ağrılarda sıklaştı.
Ubuntu rumeeysaa merhaba ben 36+6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim bu yüzden sormak istedim, nişan dediğimiz şey kansız da gelebilir mi böyle sarımsı sümüksü tarzda yoğun bir kıvamda akıntım oldu bu gün bunun nişan olma ihtimali var mı acaba emin olamadım
Esraumut01 rumeeysaa 40+3 olduk ntsde sancı çıkıyor ben hissetmiyorum yatış dediler yatmadım kendi sancılarımı bekledim 3gün oldu hala yok bebek büyüdüğü için tedirgin oluyorum tekrar acile gittim bugun yine sancı çıktı sancın sıkılaşınca gel dedi ama ben hissetmiyorum normal mi
Elifdemir2134 Elif927 o tarihte bende ikinci hamileliğimde sezeryan ile doğum yaptım dediğin gibi nefes alamadan uyandım kabus gibiydi neden öyle oldu acaba ya hala aklımda
Elif927 Elifdemir2134 Hemşiremiz cevap verir misiniz rica etsek 😂🤲🏻🌷🌷👏 Allah hayırlı güzel sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin hepimizde 🤲🏻🌷
Elifdemir2134 rumeeysaa önümüzdeki perşembe randevum var inşallah bir sıkıntı çıkmazsa dediğiniz gibiyse bir sonraki hafta yatış olur o zaman ayyy hadi hayırlısı tüm hamileler için yaa çok teşekkür ederim yorumladığınız için 🙏🌹
Didiiii Fatma_07 benim gittiğim Devlette gebelik eğitimi oluyo eşim bu eğitime 1 defa girerse benimle doğuma girebiliyor.
Kisaerbebek Birminik56 ben ilk iki gebeliğim ise hiç sancısız sıfır açılma ile doğuma gittim günüm dolduğu için benim sürecim biraz uzun sürmüştü ama değdi çok şükür ikiside normal oldu bence size tavsiyem gerçekten normal doğum istiyorsanız deneyin derim
Birminik56 Kisaerbebek teşekkür ederim. Evet denemek istiyorum ama boşa olsun da istemiyorum kimi hamilelerde saatlerce çekilmesine rağmen hiç etki olmadığı için insan ister istemez acaba mı diyo.
hayallliiim rumeeysaa bebek hareketleri hangi haftaya kadar bir hissedip bir hissetmemek normal deniyor genellikle kaçıncı haftadan sonra her gşn hissedilmesi gerekiyor doktorum bu konu hakkında daha bana birşey demedi 22+3 üz 8 gün sonra kontrolüm var şimdiden teşekkürler
3bebeli1kedili rumeeysaa olabilir olabilir 🤗 bakalım yarın ne diyecekler son 1 hafta dediklerine göre birazcık burukluk var içimde açıkçası 🥹 hem korku hem heyecan hem sevinç Rabbimden hayırlısı 🤗