teachering06 rumeeysaa kokusuz, ağrısız beyaz bir akıntım var, bebeğim makat geliş mesaneme vurunca ani keskin bir acı hissediyorum. Doktorum normal olduğunu söyledi tahlile gerek yok dedi ama endişeleniyorum enfeksiyondan küveze giren bebekleri duydukça
Mysaa rumeeysaa merhaba tup baglatmadan sonra regl döneminde uzama kısama olıyor mu ve ara ara lekelenme bilginiz var mı 😊😊
rumeeysaa gunesx 2.sezeryan sonrası normal doğumla pek karşılaşmadım açıkcası calıstıgım doktorlar 3.olarak sezeryani öneriyor😊 diğer türlü riski biraz fazla oluyor.. doktorunuzun önerisi önemli bu konuda
rumeeysaa gunesx pardon ben yanlıs okumuşum🙈yeme içmenize önem gösterin bol sıvı tüketin, ara sıra ev içinde yürüyüşler yapı gaz olmaması için. Spinal olursanız mutlaka kahve tüketin. Sizin merak ettiğiniz birşey varsa yardımcı olayım
rumeeysaa Anneperi Öyle bir ihtimal söz konusu bile olamaz lütfen böyle endişelenmeyin. Doğum sırasında size ve bebeğinize bileklik takılıyor.
Cehey rumeeysaa ben de sürekli yeşil akıntı çok fazla oluyor geçen cuma doktora söylediğim de idrar tahlili yaptı mı diye sordu fakat o bir ay içerisinde ik idedfa yaptırdım temiz çıktı akıntım ne koku var ne de idrarda ağrı yanma var sadece ilişki esnasında çok ağrım oluyo cuma günü fitil yazdı hoca Donaxyl yukarda birisi soaustu hiçbir belirti olmadan tahlilde de çıkmadı enfeksiyonum var mıdır doktorum enfeksiyon demedi ama beni yeşil akıntı ıslak hissettirdiği için seni rahatszi ettiğinden ötürü veriyorjm dedi ama ben kullanmaya baslamadim gebelikten doktor tabii ki gebe takipli doktordu ama emin olamadım henum haftam 33+5
myangelson rumeeysaa sezaryen oldum 3 ay önce lohusa kanaamam 50 gün sürdü bitti peşine hemen adet oldum 6gun sürdü 3 hafta sonra tekrar kanamam başladı 16 gün sürdü yoğun ve pıhtıli şekilde doktora gittim 4cm kist var dedi hap verdi 1 ay sonra muayeneye çağırdı ama benim kanama bittikten 1 hafta sonra bugün tekrar kanamam başladı kist böyle kanamalar yapıyor mu yoks rahimle ilgili bir sıkıntı olabilir mi 😕🤷🏻♀️
rumeeysaa myangelson her ikiside olabilir, kanamanız fazla olursa lütfen beklemeden doktora gidin. Çok geçmiş olsun🙏🏻
myangelson rumeeysaa doğumdan sonra iki kere rahime bakıldı doktorum rahim toparlanmış bir sıkıntı yok demişti ama tekrar sıkıntı çıkma ihtimali var mı acaba? sezaryenim de çok zor sürmüştü çünkü 2saatten fazla çok kanamam oldu rahimim yırtılmaya başlamıştı. Kanamayı takip edicem bende adet ağrısı var şuan duruma göre gitmeyi dusunuyorum çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Asil_hatun rumeeysaa Merhaba hemşire hanım ben adet tarihine göre 35 ultrason tarihine göre 37. Haftadayim dünden beri gün içinde ara ara vuran kasılmalar var ve sarı akintim var büyük tuvalete çıkma isteği de yoğunlaştı doğum başlıyor olabilirmi erken değilmi acaba doğum icin hastaneye gidiyimmi sancıların siklasmasini mi bekliyim
rumeeysaa Asil_hatun ağrılar kasılmalar devam ederse mutlaka doktora gidin.. ve bebeğin hareketlerini takip edin🌸
Acemianne8 rumeeysaa cikolata kisti ile ilgili bilginiz var mı hamileyim üç aylık ve cikolata kistim var herhangi bi soruna yol açar mı daha önce karşılaştınız mı
rumeeysaa Acemianne8 kisti olan gebelerimiz çok oluyor korkmayın doktor kontrolunde olmanız yeterli olacaktır. Bazı kistler sezaryan sırasında gerekli durumlarda alınabiliyor🌸
cicekcikiz rumeeysaa yarın doğumum var spinal anestezi olacam sütümün gelme şekliyle ilgili bilgi verir misiniz ne zaman gelir gelme miktarı ne olur eğer gelmezse veya az gelirse ne olacak 🙏🏻
rumeeysaa cicekcikiz merhaba sezaryan dogumda süt bazen hemen gelemeyebiliyor endişelenmeyin. Bazen de hemen gelebilir bu yapıyla alakalı:) süt arttırıcı çaylar yanınızda götürebilirsiniz. Eğer sütünüz gelmezse süt sağma ile göğüslerinizi uyarabilrisiniz🌸
rumeeysaa myangelson Rahim toparlandı diyorsa toparlanmıştır, ama siz yinede kendinizi takip edin. Çok fazla kanama olmaması gerekli