rumeeysaa Happy-melek1997 pıhtılasma çıktığı zaman genelde kan sulandırıcı kullanabiliyoruz. Sonucunuz ne zaman çıkar onu bılemeyeceğim
rumeeysaa ThAyHmKr bu iyileşmeyle alakalı bir durum 40 gun dolduktan sonra dikişlerde eriyecektir. Zaten 40 muaynesinde doktorunuz tekrardan kontrol eder
rumeeysaa Papiiii bu tamamen hasta ile alakalı bir durum. Eğer vucut ve bebek izin veriyorsa normal doğum denenmeli, zorunlu bir durum var ise de normal doğum zorlanmamalı sezaryan olunmalı. Buna da benım doktorum ve bebeğin durumu karar verecek inşallah :)
rumeeysaa ayss-12 yorgunluk olabilir gebesiniz normal:) doğum belirtileri ağrı,sancı,nişan gelmesi,kanama ve su gelişi olarak diyebiliriz
rumeeysaa Kisaerbebek perine masajı yapabilirsiniz hem normal dogumu da kolaylaştırır internetten bakabilirsiniz
rumeeysaa irem01 gebelikte iğne yapılıp yapılmayacağını doktor kararlaştırır bununla alakalı birşey diyemem. Ama doğum sonrasında eğer sizin kan grubunuz negatif ise bebeğinizin de kan grubuna bakılır bebeğin kan grubu pozitif gelirse kan uyuşmazlığı iğnesi diğer gebeliklerinizde herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmesin diye yapılmalı.
rumeeysaa Derya183 belirtileriniz azalabilir, benim hiç mide bulantım olmadı bile.. o yüzden başka gebeliklerle kendi gebeliğinizi kıyaslamayın bence 😊
Derya183 rumeeysaa başlarda çoktu belirtiler bu 10 haftada yok olunca tedirginlik oldum yani bide daha öncesinden düşüğüm oldu o yüzden korktum 😊
rumeeysaa Alparslaninannesii bunu Allah bilir. Ama yaşayan pek çok bebek gördüm lütfen stres olmayın herşeyi hissediyorlar🙏🏻🙏🏻🙏🏻
rumeeysaa Son-ali295 bebeğin pozisyonu uygun olursa tabiki olabilir doktorunuzzaten bunu zamanı gelince size de söyle inşallah istediğiniz gibi olur🙏🏻
rumeeysaa momnes epidurali genelde normal doğumda tercih ediyorlar. Spinal anestezi daha konforlu genel anesteziye göre😊🙏🏻