rumeeysaa bende bisey sormak istiyorum bilmiyorum bilirmisiniz 20.haftaua kadar hic sorunum yoktu 19 da da herşey güzeldi 20 de detayliya girdim ordada tek sorun 1 hafta geri çıktı ilk kez kolestrol demir hapı verdi perinetolog içtim tekrar kontrole çağırdı suyu da azalmış demişti diğer kontrole gittiğinimzde bebek yine aynı yerde büyüyemis gene su az o kadar yedim içtim havuç suyu bile içtim suyu için dediler Plesantam meğer kanamış durmuş ters akim problemi var dedi kan bana geri gelioms bebek beslenemio alınması lazım dedi başka proflara gönderdi 2.prof çaresi yok dedi pihtilar var plesantada bi kac gün snra recep.has beye gittk şişlide yeri perinetolog oda baktı değişen bisi yok ama süre verdi 2 hafta bitio smdi 20 sine çağırdı evde tansiyonlar takip et dedi tansiyonum 11 7 12 8 fln hep idrar da baktı kan da 24 saat idrarda toplandı o zmn zehirlenme şüphesi ile biey çıkmadı 15 di tansiyon o zamnlar snra düştü dhada da hiç çıkmadı evde 2 haftadır iyi cikio yazdım kağıda recep.bey ole demişti mucize lazım dedi burdn dönmek için geçen cuma sağlık ocağında kalbi hale atiyor organları bile güzel sağlıklı çıktı tek sorun plesanta daha önce de 3 kaybim.var kalp durması oldu rahimde perde çıktı alındı ilk kez büyümüştu oğlum şimdi birden bire oldu bole 6000 iğne 100 mg aspirin kullaniodm baştan beri bi sebebi yok şansızlık diolar siz hic karsilastnzmi bu durumla 😞