Mommm03 Papiiii anlaşılıyor kendime göre pek güzel degilim ama kızimda kendimi begniyordum belli edebiliyordum
Papiiii Summerwine bendede oyle fazla belirti yok su an 8 hafta oldum.Kusmaa yok ama mide bazen bulamiyo asiri mide yanmasi oluyor bende birde goguslerim şişdik kasik agrim felan yok su an icinn.Bilmiyorum ne olucak ama umarim kiz olur.Bende hep baharatli eksi seyleri severdim ama simdi bir kez canim tatli cekti ya sevmedigim halde
Papiiii Nutelllaa bendede su an bos bulanti var kusma hic yok mide yanmasi var bride goguslerim sanki biraz daha buyudu)
253825 Papiiii ben ilk kızımda ölümden döndüm diyebilirim bulantıdan aşırı kötü bir hamilelikti 2. Kızımda yine çok bulantı bu arada 9 ay boyunca her sabah çıkardım şimdi 3. Gebeliğim yine çok bulantı oldu ama istifra diğerlerine göre az oldu ama bundada şuan 17.haftamdayım her sabah düzenli çıkarıyorum cinsiyet belli değil ama hislerim 💯 kız diyor aynı şeyleri yaşadım 3.dede
Azra41 Papiiii Tatlı yedim paso, mide bulantısı 11. Hafta ve 21. Haftaya kadar devam etti 😅 göbeğim top gibi ama kızım olucak 🤲🥰
Eceaysezdmrr Papiiii ilk gebelıgımdede çok kustum serumlar yedim 3 ay bunda daha fecıyim bulantılar kusmalr ilaç kar etmıyor ama evde çocuğum olduğu için çok serum yiyemıyorum ilkı kız bu belli degıl büyükler asermeler aynıysa bebeler cınsıytı aynı dıo ama saçma bence bnm arkadaşım çok rahat geçirdı kızdı oda
Maviissssss Papiiii ilk bebeğim kız 6 aya kadar sabah akşam kustum çok kötüydü.Şimdi oğluma hamileyim hiç bulantım olmadı çok rahat geçiriyorum çok şükür
tugcegk Bende hiç tutmadı bence kız bebek bekliyorum hayatım boyunca ekşi sevmedim hala da asla canım istemiyo, bulantım neredeyse hiç olmadı, göbeğim sivri olacak gibi duruyo yani şu an 18. haftadayız ama durumlar böyle 🤭
Cgdm34 Papiiii ben cok rahat hamılelık gecırıyorum canım ☺️ama benım bebegım kız boyle hurafelere ınanma herkezın bunyesı bır olmuyor emın ol👍🤗🤗
inci_tanesi Papiiii Bence yok ikinci gebeliğim ikiside erkek tam tersi belirtiler oldu herkes kız dedi ama erkek
Gull_94 Papiiii kızımda 12.haftaya kadar hamıle gıbı degıldım ne bulantı ne kusma hıcbısey yoktu o xamandan sonra doguma kadar yanma bulantı kusma yasadım cırkınlesmedım mesela oyle derler kız cocugu olunca annenın guzellıgını alırmıs olmadı oyle bısey Erkek hamılelıgı daha rahat gecıyomus hep oyle duydum ama tersı oldu daha ıkı haftalık hamıleydım felclı gıbı oldum asırı derecede halsızlık bulantı kusma basladı daha ozaman gozlerımı acamıyodum kı kotu bı hastalıga yakalandım sandım hamılelık gbı degıldı yanı Ondada tam dokuz ay dogurana kadr kusma bulantı yanma agrı oldu Belırtılerle bı alakası yok genelleme yapılıyo
Papiiii Gull_94 anladim canim bende suan 8 haftaligim oyle adiri zor gecirmiyorumm.Sadece mide yanmam var bulantim yemek yedikten sonra oluyor ama hic kusmadim daha sadece yediklerimi hazm edemiyorum diye midem bulaniyor yaniyor.Badqada bir belirtim yok cirkinlesmek desen eskisi gibiyim cirkinlesmedim fark etmiyorum yani ama yuzumde 2-3 sivilce olusduu bakalim benim bebis ne cok kiznisterim
myangelson Papiiii ilk 3 ay çok zorlandım sürekli oguruyordum çok kötüydüm cinsiyetimiz erkekdi. Bı tanıdığım çok rahat geçirmiş kızı oldu şimdi yine hamile çok bulantılı rahatsız geçiyor yine kızı olacak 7 aylık falan şuan belirtilerle alakası yok bence
Papiiii myangelson aynen haklisin bende inanmiyorum ama herkss oaylasiyo bende bibyazip sorayim dedim hic dkgruluk payj varmii