090909 Bugün doktor 7mm kadar kanama alanım olduğunu söyledi. Bunu yasayipta atlatanlar var mı ? Kalp atışını duyduk kese de güzel dedi ama yine de moralim bozuldu
gamzosgamzos 090909 6.haftadan 16. Haftaya kadar kanama alanım vardı ve lekenmede oluyordu günde 3 progestan haftada bir iğne oldum çok şükür geçmişti Rabbim seninde sagsaglim kavusmani nasip etsin inşaAllah
Sevvl 090909 benimde 7 haftadan beri kanma alanım vardı 2 kere kanamam oldu durdu iğne ilaçla geçiyor canım korkma
2prensesannesiiii 090909 kanama alanım var hafif bi kez kahverengi leke geldi ama artık gelmedi 🙏🏻 Devam ediyor sma yavaş yavaş geçiyor dedi dr 7+1 im
1erkekkannesiiii 090909 gebeliğin ilk haftasında kanama yaşadım lekelenme şeklinde ama sonradan geçti progestan kullanıyorum hala. Neyse detaylı ultrasona girdik plasentada kanama alanı olduğunu gördük pasif ama önceki kanama olduğu ıcın kalıyormuş doktor normal olduğunu tehlike olmadığını söyledi. Plesentayı tamamen bebek istediği gibi geliştirebilir kanama olduktan sonra bazı dokular pasif olurmuş ilk kez duydum ama sorun yok dedi 🥹 ıcınız rahat olsun kanama alanı olup sağlıklı doğum yapan cok gebe varmış yani. İçinizi ferah tutun 🙏
Ikinciyeanne Hamileyken vardi 12 haftaya kadar Protestan kullandım kendi kendine yok olmustu hic kanamam olmadi suan bebegim 3 aylik
Kubrakck2222 090909 benim de vardı hatta kanamam olmuştu direkt öyle öğrenmiştim, düşük önleyici iğne ve fitil vermişti doktorum, çok şükür geçti bitti. Korkmayın bol bol dinlenin kendinizi yormayın, stres de yapmayın.