Gizem260 Babyy07 52 gün oldu doğum yapalı 50 kilo ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim doğumdan iki hafta sonra 50 ye geri düştüm boyum 1.68 🙈
gamzosgamzos Babyy07 49ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım kızım 6 buçuk aylık 59 kiloyum emzirdigim için diyet yapamıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum kızartma hamur işi tatlı abur cubur makarna pirinç pilavı beyaz ekmek yemiyorum bol su içiyorum 🙂
Nazlimom Babyy07 63 le hamile kaldım 4 kilo aldım hamileyken doğum sonrasıda 11 kilo verdim şimdi kilo almaya calısıyorum toparladım baya 7-8 kilo aldım😂
momysss Babyy07 47 ile hamile kaldım 61 ke doğum yaptım şimdi 49 um ikinci bebişe hamileyim🤗 bu arada bebeğim 7 aylık
Gizem260 Xxxl yani aslında hiç bişey yapmadım biraz yapı meselesi sanırım benim yapım böyle kilo alamıyorum hep aynı kiloda dururum. EmZirdim bol su içtim doğumdan çıkıp eve geldiğimde zaten direk 55 e düşmüştüm bi kaç gün içinde de ödem falan gitti sanırım. Bence zaten alınan kiloların 10 kilosu doğumdan sonra direk gidiyor 10 dan fazla alındıysa onu kendimize almış oluyoruz diye düşünüyorum çünkü zaten bebek suyu plesentası bebeğin eşi ödem falan 10 kilo yapıyo. 11 kilo almıştım yani kendime hiç almamışım o yüzden doğumdan sonra direk eski kiloma geri döndüm
hilalhanim Babyy07 18kilo aldım kırk içerisinde hepsini verdim. Göbeğim dümdüz ve doğum yaptığım anlaşılmıyor.
Merveofs Babyy07 47 ile hamile kaldım 56 ile doğuma girdim doğumdan beş gün sonra 51 olmuştum. Şu an 2 aylık olduk ve 49 kiloyum
Asim_Mehmet 52yle hamile kaldım 55 kiloyum, 33 haftaligim. Nasıl kilo alabiliyorsunuz, nasıl bir iştah açılması yaşadınız, bana da biraz gönderin 😂