Maden Kızlar merhaba bugün tüm gün sanki usutmusum gibi hep karnım ağrıdı hafif hafif ama çok ağrıdiginda beni rahatsız etti 38+4 haftalık hamileyim internete yazdim baktım ama yalancı doğum sancıları olabiliyormus böyle olan var mı acaba hasta değilim usutmedim yani kendimi biliyorum ama gece boyu ağrıdı karnim
Alp24677 Maden benimde karnım çok ağrıyor havalar soğudu üşüttümmü acaba diyorum ama dikkatte ediyorum, adet sancısı gibi
Maden Maden sanırım niśanm mi geldi kızlar tüm gece adet olcakmışim gibi karım ağrım oldu şimdi lavobada silerken afedersiniz açık kahve pembe leke geldi böyle mi oluyor Nisan
Maden Yasmn_17 adet olcam gibi hafif hafif ağrıyor ya belime vuruyor sanki adet olcam sizinde öyle mi
Gul0691 Benimde şeyim ağrıyor yatakta sağ sol dönemiyorum acil e mi gitsem acaba, enfeksiyon ağrısıvmı bilemedim doğumum gelse bu halde nasıl doğurayım , yataktan zor kalkıyorum
Maden Gul0691 bende zor dönüyorum hafif hafif ağrıması bile rahatsız ediyor bende diyorum böyle nasıl dogurcam acaba ağrı eşigim çok düşük ya. Enfeksiyon da olabilir ama belki baskı da yapiyordur ondan da olabilir sizin kaç haftaliksiniz
Sevgi57 Gul0691 aynı sorun bende de var sağa sola dönerken bile acıyor nasıl doğurcam diyorum 37+5 olduk bugun
siriniko2511 Benim tam tarif ettiğini gibi kasıklarım değil ama sanki üşütmüş gibi karnım ağrıyo. Yalancı sancıymış bunlar nstde çıktı benim
Maden siriniko2511 aynen aynen bende öyleyim. Nst girsem şimdi o zaman sanci diye çıkacak gitmek gerekir mi acaba hastaneye ne yapsam bilemedim
Gul0691 Maden Ben bugün iki kere acile gittm yeni geldim gündüz gittim enfeksiyon var dedim idrar testi bakmadan yazamayız ddi oda akşam cıktı tekrar sonuc icin acile gittim bayağı yuksek cıktı yani antibiyotık ve bir şase verdiler bi kullanımlık antibiyotıkte 7 gün bence ihmal etmeyin bide normal doğum olmuyormuş hani enfeksyon varken 38.haftamdayım inşallah geçer öldürdü beni yürüyemeyecek haldeyim oturdugum yerden kalkamıom destekle
Maden Alp24677 sanırım nişanim geldi benimde açık kahverengi leke geldi silince şuan tüm gece adet sancısı gibi karnım hafif belim ağrıdı şimdi lavobada silince açık kahverengi pembe leke geldi
Alp24677 Maden aa benimde aynı öyle oldu karnım ağrıyor kaç gündür iki gün öncede akıntım geldi açık kahverengi pembemsi nişan mı bilemedim 🤷🏻♀️
Hokku Maden nişanın gelmiş olabilir doğum nişanı ilkte yeşilimsi yoğun olabiliyor sonra kan karışmış gibi sonra da pembe pembe ve doğum olana kadar o yoğun akıntı gelebiliyor kesilmiyor endişe etmeyin
Maden Alp24677 benim de şuan öyle napsam diye dusunuyrm şuan agrimiuor geçti ama arada vuruyor hafif az leke açık renk gibiydi biraz önce sanki adet olucakmisim gibi ilkkinden daha fazla gelmisnkahverengi renginde yarın doktora gtcem ama şuan birşey yapmadm bence Nisan harelde bu ilk doğumum heyecan yapyrm korkyrm da
Alp24677 Maden benimde ilk doğumum o yüzden emin olamamakla beraber panikledim biraz, araştırdığım kadarıyla acil bir durum değilmiş yarın doktor kontrolüm var sorucam doktora bakalım ne diyecek 🤔
Melikedogan09 Maden bende 38+4teyim aynı şeyi dünden beri yaşıyorum gece uyuyamadım belim ve karnım ağrıyor üşütmediğime eminim bebeğin hareketlerini de vajinamin üst tarafında hissediyorum sabah bacaklarıma vurmaya başladı ağrı bende ne yapacağımı bilmiyorum benim nişanım gelmedi daha
Teslimeesma Melikedogan09 benimde aynı şekil şuan dün geceden beri bel kasık ağrısı baskı hepsi bir yerden çok ağrıyor nişan vs yok daha 😣
Maden Alp24677 bende öyle yarın doktora gtcem beklemedigim şuan bugün takip edicem kendimi bakalım. Bencde bakar gibi açıklığa yarın durumumu guncellerim sizde haber verirsnz durumunuzu
Alp24677 Maden siz açıklığa bakılmasını istiyorum derseniz bakar suyunuza bakar,nstye girersiniz zaten son haftalarda her kontrolde yapılıyormuş bunlar
Melikedogan09 Teslimeesma bugün yarın gelicekler galiba sancı sürelerimizi bebek hareketlerini ve nişan/su gelmesini kontrol edelim ona göre hasteneye gidelim bence