enakcs Sule5860 elinle göğsünü makas şeklinde yap öyle ver olmazsa göğüs ucu al yine olmazda sütünü pompa ile sağ bebeği kaşık veya serçe parmağın kenarından şırınga ile besle sakın biberon verme benimde aynı sıkıntı vardı her yolu denedim şimdi çok şükür tutuyor memeyi üzülme rahat ol emzirmeye çalışırken hissediyor çünkü hepsini yaşadım
dlrterzioglu Sule5860 Silikon göğüs ucu var eczanelerde onu kullanabilirsiniz bende kullanıyorum tavsiye ederim
tugbadipi Sule5860 elinle memenin ucunu çektirip biraz süt çıkar, sonra kahverengi kısmıda dahil bebeğin ağzına ver , bebek refleks ve memenin ucundaki sütün tadı ile memeyi tutacaktır. Eme eme ucunu çıkarır bir tutsa..bende öyle olmuştu
ada_2000 Şırınga ile emmeden tam önce çektirin göğüs ucunuzu sonra bebeğe tutturun hemşire bana öyle yapmıştı hastanede bebek uç yok tutamıyor du
aynenkezoaynen Şırınganın ince olan ağzını kes sonra o içine giren siyah enjektör aparat varya onu kestiğin yerden içeri sok diğer kesilmeyen tarafı göğüs ucuna getir çırınga ile çek göğsünü sonra hemen emzir çocuğu