2Bebek1Anne Kızlar diğer uygulamalarda istediğim şey yok migros sanal marketi hiç kullanmadım daha önce kullanan varmı şimdi getirirler bozuk çürük yada olmamış daha kötü olurum 🤦🏻♀️ aşerdiğim şey bi meyve
Byrvo 2Bebek1Anne biz sürekli kullanıyoruz bir kere bayat ekmek gelmişti müşteri hizmetlerine söyledik tazesini gönderdiler
gozdeyagci 2Bebek1Anne ben memnunum hep düzgün ürünler getiriyorlar. Hatta hamilelik döneminde 20 kilo domates istemiştim bir gün onu bile düzgün domatesler getirmişler. Tavsiye ederim.
girl_boy_annesi 2Bebek1Anne ay bir kere bana aynısı oldu gece uyuyamadım eşim caminin ağacına tırmanıp toplamıştı 🤣
2Bebek1Anne Deletedmom_30 teşekkür ederim diğerlerini kullandım bu zamana kdr şimdi denicem inşallah güzel gelir 🥲🥲🥲
2Bebek1Anne Meliyyke ay korkuyorum biri görürde canı çeker die bende instagramda gördüm ve asla uyuyamicam 🤦🏻♀️ kızımdada aynısı oldu
2Bebek1Anne Meliyyke ayy söyliyorum o zaman affetsinler beni 😩 nar çekti canım 🥹🥹🥹 eşim ayıklayıp yoğurta karıstırırdı 🫠🫠🫠
gozdeyagci Bu dönem çilek, kivi, muz çok yedim. Vişne, kiraz ayrıca, karpuz ve kavun konusu da var ayrıca ona hiç girmeyelim. Bir oturuşta bir tane kavun yiyordum.
2Bebek1Anne gozdeyagci bende öyle yaptım 😀 sonra doktorum yasakladı suyum çok fazlaydı en çok karpuz üzüm elma yerdim deli gibi