Saaaaa Kızlar 35haftadayız 2.500kiloyuz ama erkek bebeklerin daha kilolu olduğunu duydum doğrumu bu sizinkiler kaç kilo ??
Bbilim118 Saaaaa ne alaka erkek olmasıyla genetik olarak kilo yoksa bebegın geninde zayıf olacak tabi minyon anne baba varsa 4 kilo çocuk olacak hali yok belki beslenmenede dıkkat etmıyosun o da etkılıyo
girl_boy_annesi Saaaaa erkek bebekler ile kız bebeklerde 500 gram oynaması normal ayrıca bebeğinizin kilosu gayet iyi doğana kadar 3.500 gram olur bence
Seymoshh Saaaaa ben üç çocuk annesiyim oğlum 3.450 kızım 3.590 ikinci kızım 3.600 gr doğdu şimdi 4.erkek bebeğimi bekliyorum oda 36.haftada 3 kilo gr dı herhalde abi ablaları kadar doğacak benim hepsi birbirini takip etti eşit doğdular
Melekebbr Saaaaa alakası yok erkek veya kız. Ayrıca bebeğinizin kilosu 35 haftaya göre maşallah gayet iyi yaklaşık 3 4 haftanız daha var doğuma o zamana kadar zaten 3ü geçmiş olur. Endişe edeceğiniz bir konu yok önemli olan sağlıklı doğması kiloyu sonra zaten alıyorlar
Bbilim118 Saaaaa bide zaten 2.5 kg olmuş bebek 35 haftada daha ne olacakki 4-5 kg bebekmı doğurmayı düşündünüz kilosu az degılmıs
dilinkopsunemi-bisus Saaaaa ay alakası bile yok 2700 2800 üstü normal kabul edilir ki önünüzde bulunan haftalar en hızlı kilo alınan haftalar. Dolayısıyla 3000 kgda bile doğursanız bu çok normal ve olması gereken sağlıklı bi kilo ki dediğim gibi daha kilo alacaksınız sizinle beraber bebeğin kilosu artacak. :)
girl_boy_annesi Saaaaa haha benim kızım 37. Haftada tam 2 kiloydu 3 kilo olarak doğdu doktor dev mi bekliyor anlamadım 😂😂
Saaaaa Bbilim118 son adete göre 1hafta geride kilosu galiba son adete göre 36haftalık ondan diyo galiba
Saaaaa dilinkopsunemi-bisus yani normal istediğim için 3olsunda fazlasında gözüm yok 😁 doktor pskoljiyi etkiliyor bide burda millet kilosunu yazıyor acaba zayıfmı diye kalıyorm
AzraFarah Saaaaa kızım 3.500 kilo doğdu. Ama 35.haftamizda benimde kızımın kilosu o civarlardaydi. Sonra ceviz,muz, kaşar bir ay boyunca baya iyi yedim ve sonuç güzel oldu. Tabi ben 41 haftamda doğum yaptım