Cansu_27 Çok utanarak açtığım bir post ama çok merak ediyorum 3gunden belli siyah renginde oluyor bilen anneler yazarmi bu arada 6ayligim sebebini bilenler yazabilirim lütfen şimdiden teşekkür ederim 🥲
BesimeSarikaya Cansu_27 kan ilacı yani demir için verilen ilaç yapıyor onu doktora sordum ondan içiniz rahat olsun
dogapk Bbilim118 tuvaletimizi kontrol etmek her zaman sağlığımızla ilgili fikirler verir. Bu bebeğiniz için de geçerli önerim onun da bezini sürekli kontrol edip metabolizmasini tanımanız 😊
Melekebbr Cansu_27 Kullandığınız takviye edici Vitaminlerden özellikle Demir o renk dışkıya sebep olur ☺️
silahatun Ben de bunu çok merak ediyordum ya hay Allah razı olsun, yediğim içtiğim şeylerde de bir şey yok diyordum hahahahahaha
Bbilim118 dogapk bebeğe zaten sürekli bakıyoruz ama kendi bokumuzu da bu kadar detaylı ıncelemeyelım bı garıplık varsada doktora sorulur burda mılletın kala rengını kıvamını okuyoruz sureklı 😂
Leylabngll Cansu_27 ay hiç sorma gerçekten ne igrenc bi durum ya kendimden nefret ettim ama korkulacak bir şey değilmiş kullandığımız Demir ilacından kaynaklaniyo 🌼