Eliferimm Kızlar 26 gün önce doğum yaptım bebeğim arada huysuzlanıp ağlıyor haliyle, bazen ne yapacağımı bilemiyorum bizleri annelerimiz hep bacakta sallayarak büyütmüş, alıştırma zorlanırsın dediler ama bacaklarımda sallasam mı beniim için zorluk olur mu
kahvesever__ Eliferimm sallama canım alışır şu an oğlum ayakta sallıyorum alıştı asla beşikte yatmıyor full ayamda yatıyor çektim an bağırmaya başlıyor
Dark Eliferimm bebek salllamak çok zararlı. Hem ilerde bırakmak çok zor. Bir kere bile sallamadim. Benim annemde bizi hiç sallamamis. Elbette huysuzluk vs yapacak ama zamanla oturacak o düzen biraz sabır sonrasi sizin için daha iyi olacak
4cocukannesi Eliferimm sallama alışıyor ikizlerim var mecbur kalıp sallıyorum ama inan ayaklarim çok ağrıyor sürekli ağlıyor iki gündür artık sallanıyorum onlarda bende iyice yorulunca emzik veriyorum uykuya dalana dek pışpışlıyorum sırtına uyuyunca da emzigi alıyorum zorlu süreç ama sabır
Deletedmom_7156 Eliferimm onceden salliyordum şimdi pış pıs yaparak uyuyor yada göğsümde uyuyor 8 aylık son 1 aydir sallanmiyor
Eliferimm kahvesever__ Hadi ya o da zor oluyor kardeşimden biliyorum annemin beli çok ağrıyordu, yatağa koyar koymaz başlıyordu ağlamaya dediğiniz gibi
Eliferimm 4cocukannesi Kıyamam ikiz biraz daha yorucu tabi, iyi düşünmüşsünüz böyle devam edin bari size de yazık 😌
Merveofs 1.5ayds mecburen sallanmaya başladık ve alıştı tabi. Ama sürekli sallanmıyoruz arada oluyor ve minik sallantilar yani öyle haldır huldur değil asla
TBeyza Eliferimm kucağına alıp pışpışla emin ol sallamaktan daha iyidir ,ilk bebegimi hiç sallamadim ağladıkça kucağıma alıp sakinleştirir yerine yatırdım ayağına aliscagina bırak kucağına alışsın sallanmayan beşik aldım diye çok tepki aldım 😄 bebek yatmaz buna ayağında buyutursun artık dediler 🙄 gereksiz gördüler ama emin ol sallamassan uyku düzeni çok güzel oturuyor bebeğin bıraktığında kendi uykuya dalan oluyor ve inanki çok sakin oluyorlar tecrübe edinildi üstelik kolik bi bebekle 😊
Eliferimm TBeyza Çok teşekkür ederim yorumunuz tavsiyeniz için, sallamayacağım bende :) şimdilik kucakta idare ediyoruz bizde