Aleynaerayy22 Kızlar en son gittiğimde tetanoz aşısının 2.dozunu oldum ve kağıdıma gün yazmıştı hemşire gebelik izlemi diye merak ettim yani kan tahlili falan yapıyor mu gidince sadece kiloya tansiyona bebek kalp atışına mi bakıyor tek
_sanslianne_ Aleynaerayy22 kan ve idrar tahlili yapıyorlar aç gidiyorsunuz şekere falan bakıyorlar kilo tansiyon ölçüyor birde son haftalardaysaniz eğer kalp atışını da dinliyorlar
Aleynaerayy22 _sanslianne_ şeker testini falan yaptırdım ama hastanede bence bakmaz diye düşünüyorum kan ve idrar testi demi yapicak 27.haftada 😟
_sanslianne_ Aleynaerayy22 önlem amaçlı sekere de baktılar bende idrar da baktılar iki defa hamileliği boyunca zaten istiyorlar ilk haftalarda birde son haftalarda bir sıkıntı olmuyor başka yerde nasıl bilmiyorum ama bende 2 hamileligimde aynı şekil oldu
Aleynaerayy22 snm-ekr1 evet gebelik izlemi yazıyor ama hemşire hiç demedi bana aç gel bir sonrakine kan alicaz vs diye 😕 zaten hep aç giderim ben ne olur ne olmaz diye
snm-ekr1 Aleynaerayy22 banada dememişti ben öğleden sonra gittim olmaz kan alcaktık dedi ertesi gün sabah gittim o zaman aldılar kan
Aleynaerayy22 snm-ekr1 ben bugün gidicektim tam hazırlandım hemşire aradı çocuğum rahatsız yokum haftaya görüşelim diye kan alcaklarsa bir hafta yırttık o zaman 😅🤦♀️