RuyaEce Dmrbs18 ben de neler çektim ama neyse ki kendiliğinden geçti magnezyum hapları kullan. Ben banacare kullanmıştım doktoruna danisabilirsin
Zmraemr Dmrbs18 buz kompresi iyi geliyor.Bir de magnezyum içerikli maden suyu . Magnezyum eksikliğinden oluyormus bu ağrı .Ayakta kalınca hemen belli ediyor kendini
Dmrbs18 Tubatgn bu hafta kontrolüm var doktoruma diyecegim adeta kasık oluyor böyle bişey ilk defa yaşıyorum
Dmrbs18 RuyaEce valla daha yeni başladı kontrole gittiğimde doktoruma diyecegim yani yorulmuyorum da uzunsa yurumuyorum en ufak kısa mesafede bile oluyor
RuyaEce Dmrbs18 bırak yürüyebilmeyi, acıdan yatakta sağdan sola bile dönemediğim zamanlar olurdu. Umarım siz de atlatirsiniz
Mello29 Dmrbs18 Ben 14.hafta civarinda yasadim bunu evde bile yürüyemiyordum acıdan magnezyum yazdi doktorum daha icemeden birden kendi kendine gecti sizinde gecer insallah
Buseka Dmrbs18 bendede oluyodu 14 haftalığım sekiyodum resmen magnezyum başlattı doktor hafifledi şükür
Yarenn92 Dmrbs18 her gece benimde ağrıyor doktoruma söyledim ilaç vermek istemedi yeterince kullanıyorsun zaten dedi ama bir dahaki sefer tekrar söyliyecem böyle dayanılmaz oluyor geceleri