Nurdan1604 Tecrübeli anneler keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada duyarım aklım orda kalıyor çok merak ediyorum 😅❤️ Heyecanlı bekleyiş adetime 4 gün kala öğrendim şuan 4 haftalık hamileyim 🥹
Ayse_3434 Nurdan1604 maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin azıcık daha sabretmeniz gerekiyor ben 8 haftalık falan duymuştum kalp atışını
Edasahiin Nurdan1604 5-6 Hafta arasi keseyi gorup 1 hafta sonrasinda kalp atisini duymustuk hayirli olsun ☺️
Tiiffany Nurdan1604 Ben 5 haft gittigimde. 10 gün sonra tekrar gel Daha net gozukur dedi.fazla bakmadı acıkcası. O yüzden sordum. Sizinde daha yeniymiş isterseniz biraz daha bekleyin. Hatta dr 10qün dedi. Ben 15 güne randevu aldım :)
Zmraemr Nurdan1604 hayırlı olsun .Bence biraz daha geç gidin baya erken haftaniz çünkü kese bile çok nadir bu hafta görünmesi icin.Ben 6+3 de gitmiştim ultrasonda 5+3 çıktı kese ve kalp atışı duyulmustu ama ne kadar geç o kadar iyi yani 🙈
Nurdan1604 Tiiffany yaaa o zaman biraz daha bekleyeceğiz daha çok küçük zaten ben adetime 4 gün kala öğrendim ☺️
Hatice4463 Zmraemr peki bebeğin ve kese büyüdü mü son durum nedir aynı şey benim başımda da haftasına qöre küçük dediler ?
snayglll Nurdan1604 ismim Aygül bana da Dua eder misin bu ay bende ümitliyim adetime 5 gün kaldı inşallah ben de hamileliğimi öğrenirim 🥲
Zmraemr Nurdan1604 çok iyi anlıyorum 😌ikinci hamileliğim benim de süreci bilmeme rağmen o merak hiç gitmiyor🙈
Narinsuu @Dark vajinal muayenede mi. Bana randevu verilen tarihte inşallah 6 hafta 5 günlük olacak . Gel kalp dinleyelm dedi doktor. O zaman duyulmayacak sizin dediğinize göre
Dark Narinsuu vajinal bakarsa duyar geç döllenme vs değilse. Karından da duyulur belki. Ben önce devlete gittim karından duyamadi hatta bebeği göremedi cihaz kötüydu. Sonra özele gittim hiç ugrasmadan vajinal baktı direk kalp atışıni dinledik. İki gün sonra karından duyduk. Belki duyulur 1 günle bile farkediyor
gozdeyagci Nurdan1604 hamileliğin bende en zor kısımlarından biriydi. Kese ve kalp atışı kısmı. Kaç gün uyuyamamıştım. Hep kendimi telkin ediyprdum uyu bak iyi olacaksa da kötü sonuçlanır, zarar verirsin diye. Keseyi 5. Haftada kalp atışı da 8. Haftada duydum. Kalp atışının 10. Haftaya kadar zamanı varmış
karadeniiiz Ben 4+6 da vajinal muayene ile keseyi görmüştüm, 6+4 de gitmiştim o zaman da kalp atişini duydum, 11 haftalik olduk, rabbim sizin de hayirlisiyla kucağiniza almaya nasip etsin, hayirli olsun 😍🙏
Nurdan1604 karadeniiiz amiiin çok teşekkür ederiz🥹❤️ Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ☺️❤️
Narinsuu Benm düşük riskim de var ayrı bı korkum var bu yüzden. Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı hayrlı evlatlar versin inşallah ne diyelim