glnr_21 Merhaba kızlar 24 haftalığım ve 18 haftadan şimdiye pelvis kemik ağrılarımdan yürüyemez hale geldim oturup kalkamıyorum yürüyorum kalça kemiklerime kadar ağrıyor şuan da uzandığım halde bir sızlama bir ağrı kramp normal mi acaba
Tubatgn glnr_21 Bende aynı durumdaydım, magnezyum önerisi yaptı çoğu anneler hemen sağlık ocağında ki doktoruma gidip magnezyum yazdırdım 3 4 gündür iyiyim
Zolemos glnr_21 benim doktorum magnezyuma ek her gün bir kase yoğurt önermişti. Yemenizde sakınca yoksa deneyebilirsiniz.
Rabiakltk5 glnr_21 ay sanki beni anlatmışsın otururken kalkarken kemik batıyor sanki kasik ağrısı desem değil kramp gibide değil değişik bi ağrı yürürken bile zorlanıyorum
glnr_21 Tubatgn bende de bar içsem işe yarar mı yani ciddi anlamda çok rahatsız oluyorum gece denemiyorum yataktan kalkamıyorum durduğum yerde bir ağrı oluyoe ki o sızlama çok kötü yani
Tubatgn glnr_21 eğer varsa hemen iç yavaş yavaş diniyor ağrılar dediğim gibi kendime geldim ben ilacı aldığımdan beri
glnr_21 Zolemos yiyorum bende genelde her gün olmasa da ama şuan sanki alt tarafta baskı ve hiç geçmeden ağrı oluyor normal mi değil mi diye korktum
glnr_21 Tubatgn ay inşallah sağol canım bende ayaktada çalışıyorum akşama kadar özellikle insanım tuvaleti gelince çok kötü baskı oluyor
glnr_21 Rabiakltk5 ay çok zor vallahi bir markete gidiyorum yavaş yavaş yürüyerek yokla kalça kemiklerim bişe ağrıyor