OgretmenEva Sesao123 değerler hafta olarak bir sayı verir ama kesin değildir. Son adet tarihinizden hesaplama yapabilirsiniz
ikizlerimveannesi Sesao123 tebrik ederim😇 siz son adet tarihinize göre hesaplayın ultrasonda da bir tarih söyler doktor ama o sürekli değişir en garantisi son adet tarihi
Bodrumluanne Kızlar merhaba adetim 6 gün gecikti testte hcg 37.98 çıktı doktor 10 gün sonra gel dedi bu durum beni endişelendirdi sizce anormal bir durum mu var?
RRR Bodrumluanne yok canım anormal degil gec döllenmedir o yüzden öyledir önemli olan beşi gecmesi hiç kendine stres yapma bu yol öyle uzunki şimdiden başlayınca bitmiyor haberin olsun 😂
payidar Bodrumluanne ben 3 gün geçiyorken değerim 102di iki gün sonra 182 cıkmıştı. 10 gün sonra 2000 küsür cıktı değer düşük yüksek önemli değil. Önemli olan sağlıklı bir sekilde iki katı artması🙏🏻
HalisEbruoban Bodrumluanne canım benım uc haftalıkken 89 du korkma kalp atısınıda duydum hersey normal herkeste degısıyo
ebru23 Bodrumluanne hayir canim bak gec dolllenme olabilir adet tarihinle uyumlu degildir sakinles bi dahaki sonucu bekle