Elfsglm Melhakars çok midem bulanıyor bende çok kusuyorum bide şuan karnımın alt kısmında sancım var gaz sancısı gibi bi ağrı 🤦🏼♀️
Tekmile Bıgün ilk defa kustum 😞 o kadar zorlandım ki kafam patlayacak sandım sonra aynaya bi baktım yüzüm kızarık kızarık alerji dökmüş gibi olmuş. Kılcam damarlarım çatlamış zorlamadan 😞 inşallah birdaha mide bulantısı yaşamam
Elfsglm Tekmile aynısı banada oluyor gözümün beyaz kısmında bile kılcal damar çstlakları oluşuyor 🤦🏼♀️ Yüzümde de boynuma kadar oluyor 🤷🏻♀️ Ve çaresi yok iğrenç birşey
Elfsglm Tekmile geçiyor canım birkaç güne ama ben bu sorunla çok eskiden beri uğraşıyorum 🤦🏼♀️ Doktor öğürmiceksin demişti 😂😂 sağolsun şuan öğürmemek mümkün değil maalesef başa gelen çekilir 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
SevCem Kasık ağrısı ve gaz sancısı 😕😕😕 ona tamam da boğaz ağrım nerden çıktı. Nolur hasta olmuyum 😥 miniğime birşey olmasın
Elfsglm Aybuke5 yok bebeğim özel bir sebebi yok öğürmeye bağlı basınçtan kaynaklanan kılcal damar çatlamaları bir hastalık değil sadece ani yüksek basınca bağlı olan birşey 🤗 şu zamanlarda da maalesef çok kusuyoruz haliyle oda oluyor 🤷🏻♀️
Heisenberg Şuan hepinizi o kadar kıskandım ki.. Maşallah diyeyim... 5+2 den beri hiç kusmasam günde 2 kere kusuyorum. Doktorlar yapacak bir şey Yok sürekli mideni dolu tutmaya çalış hiç boş bırakma ki tahriş olmasın diyor başka bir şey söylemiyorlar. Bizim ailede genetik 7 ay falan çekmişler hep. Bizde çekicez mecburen :)
Tiredmother Sürekli yatıyorum açlıktan, mide bulantısından hiç bi şey yiyemiyorum enerjim takatim kalmadı artık. Bu haftaların geçmesini bekliyorum inşallah. Yine de şükür kusmam yok ama yemiyorum zaten kusacak bi şey de yok🤦🏻♀️
Haticecinar Aynen benimde ayni sekilde kokuya karsi tiksinti var bisi yiyemiyorum 3 kg vermisim hatta insallah biran evvel duzelir yeriz
Elfsglm Kızlar az önce şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim gaz sancısıymış 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ama ultrasonla bebeğime de baktılar kalp atışını duydum ayyy çok güzel bi duygu 😍😍 aslında doktor randevum 16sında ama ben eşimden önce duydum heyyoo 😂 nerdeyse gaz sancısına sevinicem 😂😂
SevCem Elfsglm 💕💕💕💕💕 rabbim bu sevincimizi kucağımıza alıncaya, büyütüp okullara yollayincaya kadar devam ettirsin 🙏🙏🙏 yaşasın anne olmak
Melhakars Elfsglm doktorum banada öle dedi gaz sancısı var bende de arada çok sancım oluyor hatta şuan bile 😖