-Muallime- Kızlar 18 haftalık hamileyim ocean mummy önerildi bana doktoruma danıştim kullanabilirsin dedi siz ne zaman kullanmaya başladınız ,ne kadar süre kullandınız ve günde 1 tane mi?
-Muallime- Soruyorumm Anladım teşekkürler bazı ilaçların ay sınırı olduğu için merak ettim doğum olana kadar kullanırım ben de o zaman 😊
S1907 Folikten sonra 12.haftada başladım kullandım ,32deyim şimdi evdeki başka bi multivitamin vardı onla devam edyrum
Papatyaa_01 -Muallime- ilk folbiol kullanıyordum onu aile hekimi yazmıştı, 7.haftamda kadın doğuma kontrole gittiğimde folbiolu bırak yüksek doz dedi ocean mummy önerdi, 7.haftadan 12.haftama kadar kullandım, günde 1 tane içiyordum
Bettuss_123 Ocean mummy 4. haftamdan beri kullanıyorum sanırım doğurana kadar kullanıcam 😅doktorumun vazgeçmediği takviye
ldyarse -Muallime- benim doktorumda yazmıştı zaten ocean mummy ile anlaşmalı ama ben hiç içemedim çok ağır geldi ilaçları hep kustum
seyma9188 -Muallime- Ben de yeni kullanmaya başladım.Günde 1 tane uyumadan önce içiyorum.Bebeğin karın çevresi biraz zayıf dedi doktorum onun için verdi sanırım.