SerraveAnnesii sumeyyesy Evet isim özelliklerine baktım ama herkesin isminin özelliğini taşıdığını düşünmüyorum 😀
Busra_sansar mand21 Neva ,Gulrana, Ferda,Nevra,Berra,Serra,Ayşe Sare, Yüsra, Zühre,Zülal,Ravza,Sevde,Miray, Ayliz,Gülrû,Aysima,Nursima benim sevdiğim kız isimleri benim de kızım olcak son 14 gun⌛ Yüsra Rana koyacağız inşallah canım 🥰
Nazendehanim MyLittleMiraclee anlam takintiniz yoksa Minel hoşuma gitti , ben Neva yi koyacağım ilk dusundugumde çok tercih edilmiyordu şimdi baya duyuyorum 😆
MyLittleMiraclee Nazendehanim Minelin anlamı cenneteki inci tanesi demek diye okumuştum ama yanlışmı?
MyLittleMiraclee Nazendehanim Bende Nevayı çok beğeniyorum. Atvde bir dizide Leyla Ferayın ismiydi çok sevmiştim ama artık çok duyuyorum o yüzden vazgeçebilirim.😀
Azra41 Bkmcnkr 2. İsmi istememin sebebi muska falan yapıldığında 2. İsim bilinmedigi zaman o büyü tutmuyor ondan istiyorum zaten kimse bilmicek 😊
Nazendehanim MyLittleMiraclee aaa hiç duymadım gerçi dizi izlemiyorum muhtemelen ondan duymamisimdir 🤣🤣