F136049 MyLittleMiraclee ben Ada ismini çok seviyorum. Onu koyacaktım ama eşim istemediği için onu koymadık. Ama bence çok güzel bir isim
Daffyy Berra istiyordum lise yıllarımdan beri çok beğenirdim Berre olarak. Ama peygamber efendimiz değiştirdiği için şüphede kalınıp koyulmaması gerekiyormuş çok üzüldüm. Şimdi içime hiçbirşey sinmiyor ve 27. Haftaya yaklaştık😊
Nur_yucetas12 Beyzats bizimde kızımız aysima olacak hayırlısıyla duyan herkes de çok beğendi anlamı da hoş 😊sağlıkla gelsin minikler inşallah
Ebruli91 mand21 Alya koyacağım ben ben anne baba anane babaanne dede adı konulmasını doğru bulmuyorum yani koyan koyar saygım sonsuz ama farklı olsun bu bir birey ve isim koyarken çok dikkat etmek lazım ilerde onun da söylerken mutlu olacağı zorlanmayacagi bir isim.olmasi lazim.
Mervekadiruraz Ebruli91 valla bende karşıyım çok ta saçma buluyorum ama kendi ağızlarıyla istediklerini söylüyorlar gerçekten Allah herkese olgun kültürlü aile versin😅
Azra41 mand21 Bizimki de Azra olucak 🥰 ikinci ismi düşünemedim daha babası Sultan diyor ama Azra sultan yanyana hoş olmuyor ben hiç beğenmedim 🙊
Adamiranin__annesi TGBDMRLP bence yanlış düşünüyorsun bak büyümüşsün tugbayi kullanıyorum hep diyorsun. Bence 2 isim avantaj. Çocuk hangisini isterse. Onu kullansın tek. Olursa 1.secenek.oluyo başka seçeneği yok
babee1mom Adamiranin__annesi değiştirebilir adını zor bir şey değil ikisini beğenmeme durumuda var sonuç olarak biraz mantıksız geldi yorum😊 birini beğenmesin diye iki isim koymak 😬
Bebek-2023 Benimde kızım olacak Allah’ın izle ben Efnan berre istiyorum ama eşim efnan ismini sevemedi onunda fikri gönlü olsun istiyorum ☺️