Ozgectndg Kızlar 9 haftalık hamileyim saçlaeımı bi sefere mahsus acil boyamam lazım sorun olur mu platin sarıydım ilk ögrendim dip boyası yapMm diye koyulaştırdım oda aktı bakır cingene gibi birşey oldu siyaha ceviricem birşey olur mu fikir almak istedim
Lavantam20 Ozgectndg erken haftalarda boyanmaz bazı doktorlar 9 ay boyunca izin vermiyor bile öncelik bebek sağlığı
Der_0 Ozgectndg 9 hafta çok çok erken bebek şekil bile almamışken boyayamazsın ilk üç aydan sonra bile doktorlar açık alanda bitkisel boyayla boyatmayı öneriyor ki bana kalsa bebekten iyi değil hiçde boyamam
Eylulmom_ Ozgectndg canım 4 aydan sonra boyatmaya izin verıyor doktor öncesi yasak boyatmanı tavsiye etmiyor doktorlar kimyasal olduğu için
Ummu_gulsevinc Ozgectndg 25 haftamdan sonra boymistim bir kez birde geçen gün boyadım kendim evde balkonda durdum ama 25 dk beklettim sadece 9 hafta çok çok erken
1erkekkannesiiii Ozgectndg benim doktorum izin vermedi saç dibinden direkt plesentaya karışır dedi. Doğal boya kullansam acaba dedim olmaz doğal boya diye bisey yok dedi 😢😢 saç beyazlarım cook arttı
Narinsuu Ben de gebelik düşününce sarı ombre olan saçımı kendi rengime yakın boyattm ama hiç de sevmiyrum koyu renk yapacak bsiey yok