erz89_yk 2 hafta oldu doğum yapalı normal doğum yaptım o gün bı baktim da böyle beyaz et parçası mı desem sivilce mi bilemedim af edersiniz makat olduğu yer özel bölge yan tarafları çıkmış ne olduğunu çözemedim böyle bir şey başına gelen var mı
uraz_ve_annesi- erz89_yk basur olabilir mi Kabızlık varsa ondan olabilir ıkınmaktan doğumda çıkmışta olabilir
yagmur089 erz89_yk giz bendede dogumdan once olmustu sivilceydi tamda sıktirnamistim da ne olur ne olmaz diye ama beyaz gibi elime sis gibi geliyordu dedim sktirdim snra baktim ici beyazdi ama normal cikti snra dogduktan snrada oyle oldu sivilce neden vikar bilmm ya tam dikisli tarafimdaydi yani yan tarafta sen aynadan bak beyz iciyse sivilcedir eger normal et gibiyse elleme derim ama bak yani bakamiyorsan annene fln goster o bilir
erz89_yk uraz_ve_annesi- hiç bilmiyorum ama değişik bir şey anlam veremedim 18 dikiş kontrol ettircem bakalım ne diyecek
erz89_yk Burcumusic91 ondan fazla sanırım maf ettiler beni ilk doğum ve 17 saat sonra dünyaya geldi kızım