Arkadaşlar merhaba,
Gebelik sürecinde hiç bir belirtisi olmamasına rağmen doğumdan sonra idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle bebeği küveze alınan var mı? 37+3teyim, kokusuz, kaşıntısız, yanmasız beyaz kremsi bir akıntım var, birde bebeğim hareket edip mesaneme vurdukça ince bir sızı hissediyorum, onun dışında hiç birşeyim yok. Doktorum normal bunlar bir sıkıntı yok, teste gerek yok diyor, bebeğimin ayakları aşağıda olduğu için böyle sızılar hissetmen normal diyor. Günde 4 ltden daha az su içmiyorum. Ama etrafımda bu akıntıyı söylediğim tüm yakınlarım sende idrar yolu enfeksiyonu var bebeğin küveze alınır bak görürsün diyorlar. Çok su içtiğinden anlamıyorsun enfeksiyon olduğunu diyorlar. 38+5te sezeryan olacağım. Benim gibi olup, sonra enfeksiyondan bebeği küveze alınan var mı? Hiç belirti vermeden enfeksiyon olur mu? Vallahi şiştim artık ve strese girmeye başladım. Az öncede aynı şeyi görümcem söyledi, içime korku girdi resmen. Allah aşkına bu süreçleri geçirmiş aklı başında deneyimli birileri bana fikir versin.