AysunzcanAraz Arkadaşlar bebeklere kaç aylık kıyafetler alıyorsunuz 0-3 ay ne kadar aldınız herkes çok alma hemen büyüyor diyor kaç tane almalıyım kış bebeği olacak en çok neler lazım oluyor
Nazife86 AysunzcanAraz cnm basta fazla alma gerçekten, doğum dan sonra bebeğin boyuna göre tekrar alırsın çıkarsın bebeğinle, ben ilk kızımda hep büyük aldım bir iki küçük aldım doğumdan sonra gittim. Aldım kızım küçük dogdu
Hs4523 AysunzcanAraz bence rahat 2 ay çocuklar 0 3 aylıkları giyiyorlar zaten Doğumdan sonra bebekler biraz veriyolar toparlanmaları 2 ay oluyo o yüzden bence okadarda az almayın
Gmsozge AysunzcanAraz hastane çıkış takımı hariç 2-3 tane aldım bende 0/3 aylık olanlardan ama bebeğimin kilosu fazla doğacak sanırım umarım giyebilir. Diğerleri hep 3-6 Aydan başlıyor aldıklarım
ikizlerimveannesi AysunzcanAraz hastane çıkışı birer tane 10 lu aldık onun dışında 5li setlerden birkaç takım aldık 0-3ay aldık 3-6 aldık ikizlerimiz olacağı için biraz küçük doğarlar diye düşündük
ArzuGl 0-3aylıklar yenidoğan bebeğe olmayabiliyor. O yüzden hastane çıkışları hariç almadım. Direk 3-6 ayla başladım. Zaten bez de takıyor olacak ne kadar rahat olursa o kadar iyi.
Balboncugum Bnde burada durayım merak ediyorum bu soruyu ilk günler 0 3 aylık iyi gelir mi büyük mu olur 0 1 ayda çok küçük olmaz mi
Balboncugum Ben hastane çıkışı almayı düşünmüyorum 1 tane isme özel yaptricam diğerlerini tek tek değişik modellerde almak istiyorum
SedaAta 0-3ay bende az aldım sadece hastane çıkışı birkaç tulum gerisi 3-6aylık alacağım görümcem den tecrübe ile şahit oldum ondan dolayı 😊
Aysenurozbay AysunzcanAraz canm bence 0-3 ay 2 veya 3 tane al hem az kirleniyor ve hemen buyuyorlar 3-6 falan almaya cals