Zolemos Kızlar bu durumu yaşayan var mı? Yürürken karnım sertleşirse kasıklarımdan bacaklarımdan damarlar çekiliyor gibi oluyor. Adım attırmıyor.
bebeklerin_annesi Zolemos ben 38+5 haftalık hamileyim 3 4 gündür otururken yerimden ilk kalktığım zaman ilk adımlarımı zor atıyorum Bir kaç adım sonrası geçiyor Ama 2 gün önce 1 gün buyunca hiç yürüyemedim
Annesininportakali53 Zolemos 33. Haftadayim hiç yaşamadım canım ama magnezyum ilacını degistirttir demekki çok etkili değil
ada22 Ben de 28deyim, hafif yorulunca kasık ağrısıyla, kalçada ağrı başladı birkaç gündür. Arkadaşımın doktoru ritmik kasılma ağrı yoksa çok endişelenmemesini söylemiş. Umarım ciddi birşey değildir 🙏🏻 Uzun sürerse doktora gitmekte fayda var
GlUysal bebeklerin_annesi bende aynı durumdayım yatınca hıcnırseuım yok ama ayağa kalktım mı bıra bısıler yapayım kasıklarım yere düşülcekleri gibi hıssedıyorum kımıldatmıyor oturuyorum arada karnım Sepsert oluyor sonra o anda asagıya doğru önce bır agrı yavaş yavaş ınıyor vajınaya doğru yatınca hvir sıkıntı yok 38+3 deyim