Dnz35 Hamile yastığı kullananlar var mı ? Benim belim sırtım cok agırıor geceleri ytarken dönemıorum acıdan iyi geliyormu hamile yastığı
OzlemElaEfe Dnz35 Canım ben e bebekten belim için linkteki yastığı aldım. Rahat ettim açıkçası sağa da dönsem sola da dönsem göbeğimi destekliyor konforlu uyku sağlıyor bana. Bir de diğer bu boydan uzun olanlar var ya ilk ondan almayı düşünmüştüm bacak arası için de iyi olur diye ama yatak üstüne yatak gibi olacağı ve çook yer kaplayacağı için bu ufağı tercih ettim bence iyi de oldu. Bacak arama ihtiyaç duyduğumda normal yastık koyuyorum. https://www.cimri.com/hamile-uyku-destek-yastigi/en-ucuz-baby-mom-cok-fonksiyonlu-hamile-destek-yastigi-fiyatlari,500120934
Daffyy Dnz35 bende linkte paylaşılan e bebekteki yastığı aldım. Belim aşırı ağrıyordu. Otururken arabada uzanırken yatarken bana çok iyi geldi. Karnımı belimi dedtekşiyor o olmadan yatamıyorum ağrıdan. Kişiye göre değişebiliyor memnun kalmayanlarda var
123xyz OzlemElaEfe sitesindeki olumlu yorumları okuyup bu ürünü aldım o kadar pişmanım ki bana asla rahat gelmedi kilolu biride degilim ama arada sıkışıyor gibiyim cok rahatsız önüme arkama bacak arama yastık koyarak yatıyorum artık
Meryyil OzlemElaEfe Merhaba,17 haftalık hamileyim henüz ağrım yok ama bende bugün bu yastığı sipariş ettim ,gece farketmeden dönüp sırtüstü yatıyorum diye,memnun musunuz,yorumlar çok iyiydi aldım bakalım ,henüz gelmedi ama.
EceDalgaciMahmutoglu OzlemElaEfe bunu ben de 12. Haftadan beri kullanıyorum. Sonlara geldik. Biraz pofidikligi gitti, basik basik oldu. Beli güzel destekliyor. bacak arasina ekstra yastik istiyor ama illa ki.
OzlemElaEfe Meryyil valla ben memnunum. Şuan 28 haftalığım 2 aydır da kullanıyorum yastığı. Herhangi bir ezilme pofudukluğu gitme gibi bi durum yaşamadım. Sonuçta üstüne yatmıyorum bedenim arasında kalıyor. Sende gelince görürsün bak. Rahat bişi.
OzlemElaEfe EceDalgaciMahmutoglu bende her akşam yastık koyuyorjm tabi bacak arama. Yastıksız olmuyor