Imu ZeynepEliff canın istemiş yemişsin günde 1 2 kere yemedikten sonra tabiki bi şey olmaz. Faydası yok ama aşırı aşırı bi zararı yok. Bunları dert etme en azından yiyebiliyorsun😊
kuzucumoglum ZeynepEliff canım bende şimdi evde yaptım yedim dışarıdada yediğim oluyor ara ara etsizse sknti olacağını sanmıyorum
ZeynepEliff Tubatgn içindeki yeşillikler temiz miydi acaba diye dert edindim kendime ya 😅 ondan da bulaşan şeyler oluyormuş ya Allah korusun
ZeynepEliff Huriyemdk ay inşallah olmasın da daha şimdiden her yaptığım şeyde vicdan azabı çekiyorum kendimi kusturmaya çalıştım yedikten sonra 😂
ZeynepEliff Imu gereksiz bi iştahım var şuan herhalde bulantılarım daha başlamadı keşke canım çekmese kafasındayım ben de 😅
Minigim38 Şuan yemek istiyorum ama malum basur var yiyemiyorum🥺🥺etsiz olduktan sonra hiçbir zararı yok afiyetle yiyebilirsiniz
ZeynepEliff Minigim38 yaa geçmiş olsun 😢 çiğköftenin kendisine değil de içindeki marul temiz miydi acaba diye ona takıldım 🥲
323832 ZeynepEliff etsiz olduktan sonra sorun yok ki hem surekli yemedikten sonra sorun olmuyo ben 6.haftada canim cok cekmisti yedim ve ara ara da yiyorum
Armess_loya etsizse yiyebilirsin… yeşillik temizse yiyebilirsin… acı dokunmuyorsa yiyebilirsin… ahey aheyyy çepik çepik…