Serife_1503 Sedakaratas çok hissettmiyordum ama açıklığa baktı 1.5 cm miş baktıktan sonra başladı ağrılar yatış verdi ama eve geldim
Asil_hatun Serife_1503 canm belirtilerin ne tam olarak acaba bendede dünden beri hafif sancı çok hafif ama bide büyük tuvalete çok sık çıkıyorum gitmedim hastaneye
Emirela0206 Serife_1503 sizin yaşadığınız belirtiler bendede var acaba hastaneye gitsem mi bilemedim bel ve kaşık ağrısı bide sarı sümüksü akıntı var 🙄
Sedakaratas Serife_1503 kaçıncı haftadasinki sen canım benim 33 35haftalarda çok sancım çıkıyordu 36 haftalık acil doğuma alındım gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için
Serife_1503 Emirela0206 karnınız da sertleşme varsa taş gibi oluyorsa gidin benim sancılarım 80-90 ı gördü
Serife_1503 Eylulmom_ 50-60 dan aşağı inmedi ama açıklık varmış malesef ağrım devam ediyor umarım biraz daha bekleriz 🥺
Serife_1503 Sedakaratas 36+5 im canım banada doğum başlamış dedi yatış verdi serum hap verip kesmeye çalışacaklardı ben istemeyip eve geldim
Sedakaratas Serife_1503 e ya acilman fazlalaşır da canım keşke yarışı kabul etseydin en azından bebehin erken gelmesini engelleri bebek anne karnında ne kadar durursa okadar gelisiyo sonucta
Serife_1503 Sedakaratas sancımı evde çekmek istedim. Bide özel takipli olduğum için bütçemizi sıkıntıya sokmak istemedim açılcası