Ruvvruvveeydaaa Kızlar selammm 26+5 haftalık hamileyim, 55 kilo ile başladım gebeliğe, şimdi 62 kiloyum 😣 göbegim ve kalcam çıktı 🙁 doğumdan sonra gider mi acaba nasıl vercem bilemiyorum. Siz kaç kilo aldınız acaba
Semilk05 Ruvvruvveeydaaa boşver bebegın sağlıklı olsun yeter verırsın kilo ben 24 haftadayım 48 le kalmıştım 52 olmuşum
Tubatgn Ruvvruvveeydaaa 66 ile hamile kaldım, 58e kadar düştüm. Şimdi ise 21 haftanın içindeyim ve 63 olmuşum 🤗 bol bol yürüyüş yapıyorum kilolar sıkılaşsın diye 🤓
EmineDefneGokce Ruvvruvveeydaaa 23. Hafta 53 le kaldım güncel 57 Doğuma kadar 67 olurum bence iştahım çok bu aralar
Ruvvruvveeydaaa Semilk05 inşallah canım yaa, sağlıklı olsun tabi önemli olan bu ama ister istemez moral bozuluyor
Meli21 17+6 dayim suan ve -5kg ile devam ediyorum ama ben senin gibi zayifda baslamamisdim hamileligime yani ayri bi dikkat ediyorum ve kilo almamak icin dua ediyorum😂😂😂
Ruvvruvveeydaaa Tubatgn Valla ben çok şaşkınım, ilk defa bu kadar tombik görüyorum kendimi. İlginç geldi o yüzden 🤣
Umranbl Hafta 15 kilo hatta 16 ya dogru gidiyor amq bunu kafama takip uzulmek istemiyorum hele ki vuslata bu kadar yaklaşmişken
Asli03 Umranbl aynıyız canm benim de öyle ama maalesef bebeğimin kilosu az yediklerim bana yaramış 🙄🙄ama düşündüğüm kilo verilir yeterki bebislerimiz sağlıklı olsun 🧡
Sevim2211 33+2 12 kilo aldım bende 56 hamile kaldım şuan 68 kiloyum ama çokta önemli değil doğumda bi 10 kilo rahat gidiyor zaten bebek iyi olduğu sürece sıkıntı yok bence
Edabykl Ruvvruvveeydaaa hic birsey yapmadim emzirdim su içtim sezeryan oldum 22 gun önce doguma 83 ile girdim suan 72 kiloyum dahada verecem ins 22 gunde yine 11 kilo gitti 🙈😂
Ruvvruvveeydaaa Edabykl ay inşallah bende hemen verebilirim valla tosuncuk gibi oldun diyip duruyor çevrem 🤣
Sevim2211 Ruvvruvveeydaaa doğru söylüyorsun bakalım doğuma kadar 20 kiloyu bulcam gibi geliyor bana da
Sedamete Ruvvruvveeydaaa 23+2 yim 53 ile gebe kaldım 60 oldum sağlıkla ilgili bir problemimiz çıkmasın kilo hiç sorun değil verilir bence canım