anneadayicom Kızlar müslin alışverişlerinizi nereden yaptınız? Puset örtüsü minderi müzlin vs alcam fakat beecollection diye bir sayfa buldum instagramdan. Ne kadar güvenilir hiç bilmiyorum? Daha önce alışveriş yapanınız var mı?
Muskulpesent__ anneadayicom müslinleri ebebekten aldım, puset örtüsünü de babynest seti aldım 10 parça onun içinde var. İnstagram da bi sayfaya yaptırdım. Adı @babynestyuvasi tavsiye ederim, kapıda ödeme yaptım, ürünler güzel.
Mavimilena anneadayicom ben trendyoldan almıştım babynest puset minderi puset örtüsü ponponlu pike emzirme yastığı takım şeklinde gayet de memnunum. Müslini de çoğu bebek kıyafeti satan yer satıyor
Babyaksu anneadayicom ben sipariş verecektim websitesinden takım yapmak icin irtibata geçtiğimde sitedeki fiyatı arttırdılar indirim sona erdi diye sepete indirimli eklemiştim yenileyince fiyatı arttı. Hiç güven vermedi. Kullanan arkadasım da birkaç yıkamadan sonra sertleştiğini söyledi kumaşın
Merve_22 anneadayicom İstanbul’da yaşıyorsanız havuzluhan var Eminönü’nde bebek alışverişine dair herşey var orda herşeyı bulursunuz puset örtüsünü minderını ben trenyoldan aldım bugün geldı hatta çok da guzel