Cansu2018 Merhaba hanimlar 5+1 olduk bugun. Yarindan sonra ilk doktor kontrolune gidicem ama cok heycanliyim 🙂) fakatt hala bulantim yok hala agrim yok normal mii dersiniz ? Sadece arada kasiklarimda oluyorr 🤭
Simgee Cansu2018 normal bisey illa bulantı olcak die bisey yok benmde hic olmadı suan 34+6 haftalıgım hic bi sıkıntım olmadı bu zamana kadar🤗😊
ZerrinErtzYilmaz Cansu2018 ilk 6 hafta bende öyleydim bugün 8+6 kabus oldu hayat 😞 sürekli midem bulanıyor ve baş dönmesinden bayılacakmışım gibi hissediyorum 😞 umarım en kısa zamanda geçer.. sen de şükret haline inşallah hiç yaşamazsın bunları
dilek1 Cansu2018 Çok normal canım daha başındasın ☺ ama illaha bulantı falan olucak diyede bişey yok kafana hiç takma bunları inşallah hamileliğin rahat geçer aynı benim gibi 🙏🏻😌
Cansu2018 Simgee ilk defa gidicem ya persembe kendi kendime kuruntu yapmaya basladim acaba hamile degil miyim diye 😬🤦♀️
SibelC Doktorum bana gerçek belirtilerin kalp atmaya başladıktan sonra olduğunu söylemişti yani 1-2 haftan daha var bu günlerin tadını çıkar bence 😂 ama inşallah hiç kötü belirti yaşamadan geçirirsin hamileliğini canım