Bettuss_123 Kızlar merhaba Anne yanı park beşik almayı düşünüyorum. Odasınıda montessori tarzında 190 uzunluğunda bebek değil çocuk odası yapmayı planlıyorum. Tabi bu tecrübesizlikle doğru karar mı verdiğimi bilmiyorum önerilerinize çok açığım
_edakrsu22 Bettuss_123 bana göre çocuk odasi için erken çocuk 2.3 yaşına gelene kadar en azından ama ilk olunca insan heves ediyor yinede siz bilirsiniz 🥰
_ozlmm Bettuss_123 Bende bebeğime oda yapmadım yaşına girene kadar yatak odam da yatıracağım için ☺️ Yaşına girince de çocuk odası takımı şeklinde alacağım çok güzel yataklar beğeniyorum çatılı matılı şekilli şukullu 😂😂 Şuan bir tane ahşap beşiğimiz var yatak odasında yatağımın yanında duruyor bir de portatif beşiğimiz var sallanan o da salon da duruyor gündüzleri portatif beşikte zaman geçiyoruz gece de diğer beşiğin de bu şekilde gayet rahatız 😂
hunilimom Bettuss_123 ben kızıma 1.5 yaşında Montessori aldım onun dışında beşikte odamda yattı sığmadı sigsa biraz daha yatirirdim şimdi 3 yaşında bizimle yatıyor ,😂
Cidoliko Bettuss_123 eğer 1-2 yıl odasını ayırmayacaksanız bence anne yanı almayın çünkü 6-7 ay kullanılıyor sonra bebek sığmıyor,park yataklar daha kullanışlı oluyor
Bettuss_123 _edakrsu22 Aslında 2 yaşına kadar yanımdan ayırmak istemiyorum o bile doğru mu bilmiyorum ama bebek odası yapmak istemeyişimin sebebi bu 🌸🌼
_edakrsu22 Bettuss_123 ya zaten en geç 2 yaşına kadar yatak odasında kalıyor tabii bu sürü uzayabilir kısaladabilir sizin tercihiniz
Bettuss_123 _ozlmm Valla bende sürekli her şeye zam geldiği için odasınıda doğumla beraber düzeceğim hemen hemen aynı şeylere karar vermişiz zaten 😌
Bettuss_123 hunilimom 😂 tabi o ihtimalde var kıyamayıp ayıramamak biz ayırsakta onların ayrılamaması gibi gibi bu arada Allah bağışlasın 😍
hunilimom Bettuss_123 evet babaci bir kızım var eşimle yatıyor 😂 benim pekte umrumda değil açıkçası nasıl olsa bir daha bu zamanlar olmicak kiracı iseniz odanız müsait ise alınıp kenara koyulabilir aslında
Bettuss_123 hunilimom işin aslı daha şimdiden hayatımızı ona göre şekillendiriyoruz evimizdede kiracıyız sığmasada sığdıracağım 🤓
Elibo Bettuss_123 ben dolap ve şifonyer aldım kendı yanıma besık besıgı bırakıncada normal yatak alıp odasına koyucam
Bettuss_123 Elibo en güzelini yapmışsınız yatağıda çok geçe bırakmamak lazım sanki bugün karyolasını geçtim sağlıklı ortopedik bir yatak 1500 tl üstü 🥺