Miniikmucizemm Temiz içerikli aynı zamanda güzel kokan şampuan , losyon, yağ önerileriniz alabilirmiyim kızlar ☺️
Su4835 Miniikmucizemm mustelanın ürünlerini aldım ben.kullanan tecrübeli anneler en iyisi diyor.içinde en azından parfüm vs yok.kimyasal varsa da eser miktarda var.pahalı evet ama hiçbir ürün %100 doğal değil maalesef.deneyip göreceğiz😊özellikle pişik kremini ve yeni doğan şampuanını tavsiye ettiler
Su4835 Miniikmucizemm güzel kokmasına odaklanmayın bence ne kadar koku o kadar kimyasal yani içinde parfüm var demek özellikle şampuan ve deterjan için.tabi yine de sizin tercihiniz
Mfozturk Miniikmucizemm ben Sebamed aldım canım hepsini. İlk oğlumda da pişik kremini felen kullanmıştım memnundum
Miniikmucizemm Su4835 Mustelanın ürünlerine hiç bakmadım desem yeridir😂 Gerçi sizde haklısınız yüzde yüz doğalını bulmak zor neyse en azından öneri alayım bakayım çoğunlukla ne alınmış, teşekkürler🌺
Busraaaa35 Miniikmucizemm siveno, naturalive,iva natura,baby me markalarını düşünüyorum. Hepsinin içeriği temiz.mustela herkeste var ama içeriği tamamen doğal değil.
Miniikmucizemm Busraaaa35 İva natura , baby me çok aklımda. Baby me fiyatıda uygun diye extra bi düşünüyorum ☺️
3babyannesy Miniikmucizemm herşey çok pahalı 300 500 verememo şampuanlar önümüz kış bende gittim şoka Dalin gelmiş 25tlye düşmüş ondan aldm 🤭
Miniikmucizemm 3babyannesy Ay evet çok pahalı bide iyi gelip gelmiyceğini bilmediğimiz için bi anda o kadar para vermek ve o paranın çöpe gidebilcek olma ihtimalini göze alamıyorum. Baby me deniyeceğim sanırım
Seymaaktas Şampuan ecowell, pişik kremi trukid pişik kremi, bebek losyonu olarakta hipp tercih ettim 🌸içerikleri temiz ve doğal ürünler